Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCMU Pitești s-a impus fără probleme pe terenul Universității Cluj

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.03.2015

Formația BCMU Pitești a câștigat fără mari probleme partida din etapa a -22-a din Liga Națională, scor 92-67 în compania celor de la CS U Cluj.

Echipa pregătită de Hristu Șapera a avut un început mai slab, iar după 10 minute foarte echilibrate, piteștenii aveau un avantaj doar de o posesie, 25-22. La pauză s-a intrat cu scorul de 47-33 după ce oaspeții au câștigat cel de al doilea sfert cu 22-11.

Repriza a doua a fost controlată în totalitate de violeți, care au câștigat ambele părți (18-11, 27-23)

De la CS U Cluj, Brian Burrell a totalizat 22 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive, iar Ioan Borșa  a adăugat  15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. În replică, de la Pitești, Roland Ross cu25  puncte și 4 recuperări, respectiv Marko Sutalo cu 25 puncte  au fost cei mai eficienți.

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei!

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Felicitari
    Felicitari echipei si antrenorului Hristu Sapera care l-a introdus in teren si pe Mihai Caprarescu. 4 puncte intr-un minut pentru un pusti de 16 ani inseamna ceva.

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!