Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Belgia - Jason Westrol a semnat cu Leuven Bears

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.05.2013

 

Americanul Jason Westrol, fost component al echipei CSU Ploiești în sezonul competițional 2010/11, a semnat un contract cu Stella Artois Leuven Bears, din primul eșalon baschetbalistic al Belgiei. În vârstă de 25 ani, americanul se află la cel de-al 3-lea angajament profesionist din carieră.

Absolvent al universității Bentley, Westrol a semnat în avar anului 2010 pentru CSU Ploiești, alături de care a petrecut un sezon. El a devenit vicecampion al României, după care a petrecut un an în Statele Unite ale Americii, unde a jucat în NBDL pentru Iowa Energy. El a revenit în Europa la startul sezonului în curs, atunci când a semnat cu CUVA Houthalen, o echipă proaspăt promovată în liga a doua din Belgia.

Leuven ocupă locul al 6-lea din totalul de opt participante în liga profesionistă de baschet (primul eșalon) a(l) Belgiei. Are 9 victorii din 25 de meciuri disputate.

În 39 meciuri jucate în Divizia A (actuala Ligă Națională), Jason a avut medii de 10.9 puncte, 3.1 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.3 intercepții și 1.4 posesii pierdute în 22.0 minute pe meci. El a avut procentaje de 57% la două puncte, 30% la trei puncte și 71% la linia de pedeapsă.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!