Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BIBL. Branko Cuic: "Îi chem pe fani la sală să creăm împreună un mare team"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
08.11.2011

Aşa îşi doresc jucătorii echipei BC Timişoara să arate sala la meciul de azi cu Torus Skopje

Jucătorul echipei BC Timişoara face apel la fani să umple sala Olimpia, astăzi, la meciul cu Torus Skopje. Branko Cuic îşi doreşte ca suporterii să fie alături de echipă şi spune că Leii din Banat se simt mai puternici dacă au sala în spate care îi îi încurajează. "Cuia" crede că dacă fanii şi echipa vor fi mereu împreună, la Timişoara se va crea un adevărat team. 

La fiecare meci ne dorim să fie sala plină. Pentru noi înseamnă foarte mult dacă fanii vin la sală. Sper să facem o atmosferă foarte bună împreună. Ne aşteaptă o serie lungă de meciuri grele. Îi invit pe toţi suporterii să uite ce a fost până acum, să vină la meci şi să facem împreună un mare team.

Partida din Liga Balcanică dintre BC Timişoara şi Torus Skopje va avea loc astăzi, de la ora 18:00, în sala Constantin Jude.  

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!