Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BIBL - Branko Cuic, jucătorul săptămânii

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.01.2012

Branko Cuic, baschetbalistul sârb al echipei BC Timișoara, a fost desemnat jucătorul cu cea mai importantă contribuție în runda desfășurată în cursul acestei săptămâni în Liga Balcanică EuroHold. El împarte această onoare cu americanul Romeo Travis, de la vicecampioana Israelului, Galil Gilboa.

În 33 minute de joc, Cuic a avut 21 puncte (3/5 la două puncte, 2/2 la trei puncte, 9/11 la linia de pedeapsă), 10 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții în 33 minute de joc pentru un coeficient de 32 la eficiență. Timișoara a beneficiat de contribuția lui Branko pentru a se impune în fața lui Rilski Sportist.

Aceasta este cea mai bună prestație pentru Branko Cuic de la transferul său la Timișoara și totodată primul meci în care depășește 30 la eficiență. În Divizia A, sârbul a avut 21 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive în victoria de la Otopeni, respectiv 18 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive în succesul asupra lui CSM București în prima etapă din actuala ediție de campionat. În ambele partide a avut 29 la eficiență.

În vârstă de 33 ani, jucătorul de 1.97 metri originar din Zrenjanin, are șapte meciuri jucate în actuala ediție a Ligii Balcanice. Cuic are medii de 6.6 puncte, 4.7 recuperări, 3.4 pase decisive, 1.0 intercepții și 1.1 posesii pierdute pentru 10.9 la eficiență în 23.6 minute pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!