Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bill Amis reușește un double-double în jocul cu U BT

Paul Olar

Paul Olar
21.02.2015

Steaua CSM EximBank a cedat disputa din etapa XX cu U Banca Transilvania. Bucureștenii s-au văzut înfrânți la distanță de o posesie, 83-82.

Prezent pe parchet timp de 34:24 minute, Bill Amis s-a remarcat cu un double-double. Sportivul de peste ocean a strâns 6/14 din interiorul semicercului, respectiv ¾ de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 15 puncte. De asemenea, pivotul a recuperat 12 mingi, dintre care jumătate au venit de sub propriul panou.

Nu în ultimul rând, americanul a izbutit cinci capace și o pasă decisivă, statisticile sale formând un indice al eficienței de 24. Amis a reprezentat cel mai eficient baschetbalist trimis în luptă vineri seara de către Niksa Bavcevic.

În actualul sezon competițional, Bill are medii de 11.6 puncte, 7.6 recuperări, 0.9 assist-uri, respectiv 15.9 la eficiență.

Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    bill?
    Eu credeam ca i se zice will.....de la wilburn

    cu 9 ani în urmă (21.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    f bun
    F bun jucatorul..pe pozitia lui

    cu 9 ani în urmă (21.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!