Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BJ Fitzgerald a semnat cu CSA Steaua București

BJ Fitzgerald a semnat cu CSA Steaua București

CSA Steaua București a ajuns la un acord cu debutantul american Francis „BJ” Fitzgerald, acesta urmând să evolueze pentru formația roș-albastră în Liga 1.

În vârstă de 23 de ani și înalt de 1,98 metri, Fitzgerald a absolvit Virginia State University în această vară și a jucat în NCAA2 pe parcursul stagiunii trecute. În 28 de apariții, el a contribuit cu medii de 15.4 puncte, 7.2 recuperări și 2.6 pase decisive, alături de un procentaj de 41% la încercările de două puncte, respectiv 42% din spatele arcului de cerc.

Născut în Danville, Virginia, noul fundaș al Stelei va debuta la nivel profesionist în România. El a fost prezent în vara aceasta la The Basketball Tournament alături de Virginia Dream, pentru care în două partide a adunat 8.0 puncte și 3.0 recuperări în medie.

După retrogradarea din LNBM, CSA Steaua a adus un alt debutant la nivel profesionist, în persoana lui Joey Potts, baschetbalist care poate evolua pe pozițiile 4-5. De asemenea, roș-albaștrii se vor baza în continuare pe antrenorul Ciprian Enache în încercarea de a promova din prima.

*foto: govsutrojans.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    seamana
    cu kev durant, dupa o luna in cazarma :))

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!