Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Blake Reynolds este noul jucător al lui BC CSU Sibiu

Blake Reynolds este noul jucător al lui BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat transferului lui Blake Reynolds, jucător care vine din Polonia de la Zielona Gora. Jucătorul american va trebui să suplinească plecarea lui Isaiah Philmore în Germania.

Blake Reynolds s-a născut pe 30 octombrie 1996. El măsoară 2.01 metri și evoluează la poziția 4.

La nivel universitar, Reynolds a jucat pentru Yale Buldogs. Primul sezon la nivel profesionist l-a petrecut în Bulgaria alături de Chernomorets. Stagiunea 2022/2021 a început-o în Polonia la Zielona Gora, unde a fost coleg cu Kris Richard.



Reynolds a jucat 14 partide în campionat pentru polonezi, unde a avut medii statistice de 10.4 puncte, 4.7 recuperări și 1.8 pase decisive. în Liga VTB a strâns 10 prezențe cu 5.9 puncte, 3.2 recuperări și 1.3 pase decisive.

BC CSU Sibiu tocmai a realizat al doilea extra-transfer, după cel al lui Kevin Hardy. Dan Fleșeriu are în lot 7 jucători străini.

foto: basketzg.pl

4 comentarii la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Dorel Dorel
    Doar 6 jucători straini😉

    cu 3 ani în urmă (20.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Interesant
    La prima vedere pare un jucător bun, cum ne place nouă, tânăr cu potențial de creștere, partea de scouting se pare că își face treaba.

    cu 3 ani în urmă (21.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    br
    Inlocuitor ok pentru Philmore, putin mai scund si cu 7 ani mai tanar, ar trebui sa aduca un plus de viteza. mobilitate si energie. Ramane de vazut daca va fi la fel de productiv si eficient pentru echipa.

    cu 3 ani în urmă (21.02.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Sibiu
    Este clara strategia Sibiului. Forțată probabil de banii mai putini, merge pe jucători tineri, fără cine știe ce CV, dar talentați și cu dorința de a evolua.
    Reynolds are un atuu deja, faptul ca vine de la echipa care domina în Polonia, este ceva. Rămâne de văzut cum se încadrează în jocul reușit al Sibiului de pana acum.
    Oricum de lăudat scoutingul Sibiului, cu resurse puține a reușit și anul asta sa facă o echipa ce la acest moment cel puțin, este peste echipe cu bugete mai mari.

    cu 3 ani în urmă (21.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!