Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BLOG TOTALBASCHET. Deri Csaba: "Nu ştiam că mai am încă un time-out, sincer"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.10.2011

Sâmbătă seară la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, CSM Oradea a învins formaţia locală cu scorul de 78-69. Un fapt interesant s-a petrecut cu 11 secunde rămase de disputat, când Mureş era condusă cu 6 puncte. Căpitanul gazdelor, Virgil Stănescu, a strigat spre banca tehnică "time-out", însă nimeni nu i-a răspuns.

Nu le-am folosit pe toate cele trei ? Poate … nu ştiam că mai am încă un time-out, sincer. Cred că am folosit toate cele trei timpuri de odihnă. Poate când am cerut eu au cerut şi cei de la Oradea şi le-a acordat lor minutul de pauză şi aşa poate am avut, însă nu am ştiut de el. E o întrebare bună!

Întregul material îl puteţi accesa aici.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DaKoS :

    Si adevarul care e?
    Desi pe blog recunosti ca ai gresit, nu ai facut acelasi lucru si aici, pe site. Din greseala am citit postul tau de pe blog dar daca nu as fi facut-o as fi ramas cu ideea, asa cum rezulta ea (si mai ales din titlul mare trecut) ca intradevar, antrenorul principal nu stia ca mai are un time-out la dispozitie. Adica hai sa postam titluri mari, gen tabloide, dar realitatea e undeva in articolul scris.... daca mai este scrisa si nu este explicata in total alta parte.
    Pai cum sa mai am incredere in ce citesc pe site?

    cu 12 ani în urmă (31.10.2011) Raspunde
  • cristi_g :

    @Sabin
    @Sabin, ceea ce zice DaKos, cam zice bine. Daca ai gresit prima data, n-o mai fa si a doua oara. Deri Csaba nu mai avea nici un time-out. Puteai foarte bine sa publici povestea completa intr-un singur loc. Man, oricum o intorc vreau sa cred ca esti un tip cu coloana. Cel care o comite aici nu e Deri Csaba. Bine ar fi sa spui acest lucru aici pe site, nu pe blog, ca doar ai publicat articolul pe site nu pe blog. Eu te stimez tare mult, dar prin situatia asta iti faci singur un prejudiciu.

    cu 12 ani în urmă (31.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!