Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobby Howard, primul transfer al lui CSU Sibiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.06.2011

CSU Atlassib Sibiu l-a înregimentat pe baschetbalistul american Bobby Howard, informează site-ul de specialitate www.eurobasket.com. Până la această oră informaţia nu a fost confirmată oficial de către site-ul oficial al grupării de pe Cibin.  

În vârstă de 23 ani, Howard (foto, în alb) evoluează pe postul de extremă, măsoară 2.00 metri şi este absolvent al Montana State University. Pe parcursul ultimului său sezon în liga universitară nord-americană de baschet masculin, Bobby a avut medii de 14.8 puncte, 7.2 recuperări şi 1.7 pase decisive în 32 minute pe meci. Echipa a avut 13 victorii şi 18 înfrângeri în cadrul conferinţei Big Sky, unde s-a clasat pe locul 5. Datorită prestaţiilor din sezonul 2010/11, noul jucător al lui CSU Sibiu a fost inclus în a doua echipă a conferinţei.

Pe parcursul întregii sale cariere universitare care s-a întins pe durata a patru sezoane, Howard a bifat 120 de prezenţe, toate pentru aceeaşi echipă, având medii de 26.9 minute, 11.5 puncte, 5.2 recuperări, 1.2 pase decisive şi 1.8 posesii pierdute. În toată această perioadă Montana State Bobcats a înregistrat 57 victorii şi 63 înfrângeri. El a absentat la un singur meci al lui Bobcats pe parcursul întregii sale cariere universitare.

Howard este primul jucător transferat la Sibiu în această vară. De asemenea, este primul contract pe care Howard îl semnează în carieră.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    :)
    sa recapitulam: Howard a jucat in 120 de meciuri, echipa lui avand in aceasta perioada 57 de victorii si 63 de infrangeri, si totusi Howard a pierdut un singur meci in aceasta perioada. curios :)

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • doarbaschet :

    missed and lost
    Probabil "he missed" adica "a ratat" sau "a lipsit" un singur meci si "he lost" adica "a pierdut" 63. In functie de context ambele expresii se pot traduce "a pierdut" .

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • doarbaschet :

    corectura
    Iata ca a aparut si corectura in acest sens.

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    :))
    asa are sens :)

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!