Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu face radiografia sezonului recent încheiat de CSM Oradea

Bobe Nicolescu face radiografia sezonului recent încheiat de CSM Oradea

CSM CSU Oradea a organizat o conferință de presă în cursul zilei de marți, 31 mai, din partea secției de baschet participând jucătorul Bobe Nicolescu și președintele secției, Șerban Sere.

Nicolescu a făcut radiografia sezonului pe care CSM Oradea l-a încheiat recent pe poziția a treia, câștigând duelurile din finala mică împotriva lui FC Argeș. Internaționalul român a explicat și fluctuațiile de formă pentru bihoreni:

„Pentru noi a fost un sezon dificil. Am început din start cu o oarecare dezamăgire, și anume ieșirea din Cupa României. Evident, pentru noi era un obiectiv Cupa României, un obiectiv pe care din păcate l-am ratat destul de devreme. Am încercat apoi să ne axăm pe celelalte obiective. Din păcate am întâmpinat foarte multe provocări cu care nu eram neapărat obișnuiți. Am avut un număr foarte mare de meciuri, fiind angrenați și în FIBA Europe Cup, competiție în care calificarea în fazele superioare a fost un obiectiv și o să fie mereu un obiectiv pentru noi. O competiție unde am făcut un sezon bun, după părerea mea, fiind la câteva puncte de calificarea în Final Four. Campionatul, competiția cea mai de durată pentru noi, după cum am spus a fost cu multe provocări. Din păcate am trecut prin niște fluctuații foarte mari de formă, datorate în primul rând unor condiții speciale, cu pandemia, cu accidentări care au apărut în mod surprinzător. La un moment dat chiar se punea problema să jucăm niște meciuri fără să avem acoperită poziția de conducător de joc. Toate aceste lucruri, după cum știm, au dus la niște surprize în rezultatele noastre. Dar cred că per total, având în vedere și ocuparea locului 2 la finalul sezonului regulat, ne-am achitat de ce trebuia să facem în campionat. Din păcate în lupta pentru playoff ne-a lipsit acea mică diferență în semifinala cu cei de la Voluntari, lucru care a dus la ratarea obiectivului nostru.”

Internaționalul român a fost întrebat și cum a putut pierde Oradea meciuri împotriva unor adversari precum Rapid București și Athletic Constanța, lucru despre care un jurnalist prezent în sala de conferințe a afirmat că nu s-a mai întâmplat de când Nicolescu joacă la CSM Oradea:

„Ba da, s-a mai întâmplat. Aceste înfrângeri și fluctuațiile de formă au venit după niște perioade destul de ciudate pentru noi. De exemplu, înfrângerea de la Ploiești care a venit după o perioadă în care noi n-am făcut niciun antrenament în formulă completă, din cauză stării de sănătate pe care o aveau majoritatea componenților echipei. Am venit după meciuri mai multe legate în deplasare, după un program foarte dificil. Rapid totuși nu ne-a bătut doar pe noi. A câștigat și cu Craiova, și în alte rânduri, iar asta ne spune foarte multe despre Liga Națională în acest moment. Au fost foarte multe rezultate surprinzătoare. Voluntari, care acum joacă finala și o face foarte bine, a pierdut în două rânduri cu Steaua, noi am pierdut cu Rapid sau Constanța, echipele de pe primele locuri au avut mai multe înfrângeri surprinzătoare. Asta spune multe despre valoarea campionatului și despre faptul că toate echipele încearcă să-și creeze un lot cât mai competitiv.”

*foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Radio-grafie
    Nu cred ca Bobe era persoana potrivita sa faca radiografia sezonului,chiar daca a fost capitanul echipei.
    Achim ar fi trebuit sa fie el la conferinta de presa si sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.
    Unele dintre afirmatiile lui Bobe se situează între penibil si ridicol, cum ar cea cu lipsa unui PG (intr-o anumita perioada),de parca cineva dinafara ne-a plantat in lot pe cei doi lituanieni.
    Din ceea am auzit la conferinta de presă,nu am prea mari asteptari pentru sezonul viitor cu conservatorul Achim la carma echipei.
    Sa vedem transferurile de jucatori străini , ca lotul de romani ramine neschimbat conform dorinței antrenorului.

    cu 1 an în urmă (01.06.2022) Raspunde
  • Pop Dorel :

    Bobe!!!
    Mare jucător,mare caracter,cartita lui Sere.A încercat și la lot să dea din casa pe vremea lui Costescu (episodul Ploiești).Poate așa a devenit căpitan,merite sportive nu prea are.

    cu 1 an în urmă (01.06.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette :

    E prea multe probleme
    E foarte greu la baschet. Atatea provocari, probleme, jocuri multe. Eu zic sa nu ne mai agitam, sa pierdem in turul preliminar Europe Cup, sa pierdem iar in Cupa, si in campionat sa nu ne mai zbatem. Si locul 6 poate fi o performanta. Numai sa nu ne mai confruntam cu atatea provocari.

    cu 1 an în urmă (01.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!