Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu: „Le-am permis să facă exact ceea ce își doreau”

Bobe Nicolescu: „Le-am permis să facă exact ceea ce își doreau”

CSM CSU Oradea a cedat cu 82-63 derby-ul de la Pitești cu FC Argeș Basketball, sâmbătă (12.03) în etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Internaționalul român a încheiat cu 3 puncte (1/6 din acțiune) și 3 recuperări, oferind câteva declarații la microfonul Superbet la finalul partidei din Trivale:

„Foarte multe cuvinte nu sunt de spus, nici n-aș vrea să am alte cuvinte acum la cald. Din păcate astăzi am făcut un meci foarte slab, am reușit să marcăm foarte puține puncte. Nu am găsit soluțiile bune în atac și cred că le-am permis adversarilor coșuri foarte ușoare, le-am permis să facă exact ceea ce ei își doreau. Le-am dat șuturi libere, i-am lăsat să plimbe foarte mult mingea și lucrul acesta ne-a costat. Piteștiul este o echipă foarte bună, știam foarte bine că ne așteaptă un meci dificil. Din păcate nu am venit pregătiți și e foarte dureros acest lucru, pentru că pentru noi acest meci a fost una dintre primele finale ale sezonului. Acest meci contează foarte mult în economia clasamentului și cred că va fi unul dintre meciurile decisive în ierarhie.”

Nicolescu simte că jucătorii au o anumită responsabilitate atunci când joacă cu sălile pline, mai ales cunoscută fiind situația din ultimii doi ani, când pandemia a impus multe restricții pentru spectatori:

„Este unul dintre cele mai îmbucurătoare lucruri (n.r. revenirea publicului fără restricții în săli). Chiar aștept să avem meciul de acasă cu echipa din Danemarca (n.r. Bakken Bears) din FIBA Europe Cup, care vine peste câteva zile. Este o mare bucurie, dar în același timp este și o mare responsabilitate, pentru că atunci când vezi atât de mulți oameni care își răpesc din timpul lor să vină să te susțină, care și pe timp de pandemie au fost acolo, trebuie să conștientizăm că avem și o responsabilitate față de acești oameni și acest lucru putem să-l răsplătim doar dacă dăm totul pe teren.”

*foto: Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Doar teorie
    Draga Bobe,vad ca stai foarte bine cu teoria jocului de baschet.Cu practica e ceva mai greu.Cand marchezi doar 3 puncte intr-un meci,ar fi recomandat sa fim mai puțin vocali.

    cu 2 ani în urmă (13.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!