Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu: „Regretăm profund că am pierdut calificarea în semifinale”

Bobe Nicolescu: „Regretăm profund că am pierdut calificarea în semifinale”

CSM CSU Oradea a cedat în fața propriilor suporteri în returul sferturilor de finală ale FIBA Europe Cup, scor 70-61 în fața lui Bakken Bears miercuri seara (16.03). Orădenii au părăsit astfel competiția, fiind depășiți cu 154-143 la general.

Bobe Nicolescu a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro la final, fiind dezamăgit de ratarea calificării și și-a cerut scuze în fața suporterilor pentru acest eșec:

„Din păcate nu am avut o prestație reușită și nu am jucat la nivelul necesar pentru a obține calificarea în această fază a competiției. Eu cred că nivelul de efort a fost foarte mare. Regretăm profund că am pierdut calificarea în semifinale.

A fost o atmosferă deosebită în această seară, având capacitate maximă după mult timp. Fără mască, fără restricții, oamenii s-au putut manifesta și bucura de baschet. Regretul acestui eșec este cu atât mai mare cu cât am avut o astfel de susținere. Ne cerem scuze în fața acestui public de excepție pentru acest lucru, pentru jocul nereușit și că am ratat accesul în a 2-a semifinală consecutiv în cupele europene. Vom încerca să ne revanșăm în competiția internă.”

Bihorenii urmează să evolueze cu următoarea ocazie în Liga Națională, tot în Arena Antonio Alexe, primind sâmbătă (19.03) vizita lui CSM Focșani.

*foto: Roby Boroș / fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!