Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu și-a scos la licitație echipamentul de joc

Bobe Nicolescu și-a scos la licitație echipamentul de joc

Bobe Nicolescu a scos la licitație echipamentul de joc pe care l-a purtat în meciurile din preliminariile Basketball Champions League din acest sezon. 

Jucătorul campioanei României, CSM Oradea, a ales ca banii câștigați din vânzarea acestuia să fie donați Micuțului Noel, un bebeluș care suferă de amiotrofie spinală musculară, o afecțiune degenerativă cu transmitere genetică autozomal recesivă care afectează neuronii din măduva spinării și al cărui tratament există, însă costă incredibila sumă de 2 milioane de dolari. 

După cum v-am anunțat în podcast, vă invit să facem împreună o faptă bună. Știm că nu sunt cele mai bune momente, însă cred că făcând fapte bune putem avea o liniște suplimentară acum.

Astfel, vreau să scot la licitație maioul meu, varianta albastră pentru Cupele Europene pentru a îl ajuta pe Micuțul Noel care suferă de o boală rară - amiotrofie spinală musculară, al cărui tratament costa 2 milioane de dolari. Chiar dacă nu am ajutat echipa in parcursul european atât de mult pe cât mi-aș fi dorit, sunt convins ca pot da o mână de ajutor in acesta situație.

Licitația se va încheia miercuri și vom anunța omul bun care va primi maieul în cadrul podcastului, urmând ca acesta sa îl primească imediat ce situația actuala se va îmbunătăți. Până atunci, puteți citi povestea lui Noel, aici:

https://www.facebook.com/MicutulNoel.SMA1/

Vă rog să dați share acestei postări, pentru a putea reuși să strângem o sumă cât mai frumoasă pentru Noel.

Maioul albastru cu numărul 24, cu care Nicolescu a jucat în partida de pe terenul lui Falco KC Szombathely, a fost cumpărat de un binevoitor anonim, care a ridicat prețul licitației până la suma de 2000 de RON (vezi galerie foto).

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!