Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Ar trebui să luăm măsuri"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.10.2013

Bogdan Murărescu, antrenorul principal al Timbai Timișoara a vorbit după meciul pierdut de echipa sa la Oradea, scor 63-92, în etapa a 3-a din Liga Națională la baschet masculin - ediția 2013/14.

"A fost un meci fără istoric. Am practicat un joc care nu ne avantajează și în condițiile astea vom avea probleme în compania tuturor echipelor. E clar că jocul nostru mai are mult loc de îmbunătățire și sper să remediem problemele astea.

În primul rând sunt nemulțumit de atitudinea pe care am avut-o pentru că pregătim fiecare meci la antrenament. stabilim niște lucruri, iar când intrăm pe teren uităm ce avem de făcut. Primim coșuri ușoare din situații care ar putea fi evitate. În aceste condiții adversarul profită și își creează un avantaj pe care ne este foarte greu să-l mai putem recupera."

Întrebat dacă are remarcați din punct de vedere individual la capătul acestui meci, tehnicianul Timbei a precizat:

"Avem jucători care doresc să se remarce din punct de vedere individual. Lucrul acesta nu poate să mai continue. Din punctul meu de vedere ar trebui să luăm niște măsuri foarte drastice după evoluțiile din acest început de sezon. Eu personal nu antrenez așa ceva. Arătăm ca o echipă de streetball în anumite momente și mie nu-mi place streetball-ul. Mie îmi place baschetul.

Jucăm într-un campionat puternic, dar pe măsură ce aceste lucruri se întâmplă consider că facem niște eforturi financiare care nu își au rostul. Presupun că nu asta își dorește conducerea clubului. Adică fiecare să joace pentru el. Trebuie să luăm niște măsuri pentru că în condițiile astea nu putem juca baschet.

Vom analiza după acest joc, dar eu spun că ar trebui să luăm niște măsuri. Pentru că după părerea mea aruncăm banii pe degeaba. Am fost și suntem o echipă care respectăm competiția. Nu avem un buget care să ne dea afară din casă. Chiar avem probleme de acest gen. De asemenea, consider că nu e benefic să jucăm doar în români. Nici pentru ei, nici pentru noi. Chiar dacă avem jucători români buni. Dar trebuie să luăm niște măsuri.

Vreau să clarific un lucru, pentru că am citit anumite declarații ale unor jucători: obiectivul nostru nu este calificarea în playoff. Este să ne creem o echipă. În condițiile actuale, la cum jucă, o să facem acest lucru, dar cred că doar pentru la anul."

La întrebarea dacă se gândește la o restructurare a lotului de jucători în condițiile în care nu se retrogradează, Murărescu a precizat:

"Luăm în considerare toate variantele posibile în acest moment. Personal nu sunt mulțumit de mai mulți jucători. Am spus de mai mult timp: nu sunt mulțumit de atitudine. Asta mă deranjează. Avem nevoie de jucători care să pună suflet."

În fine, antrenorul bănățenilor a vorbit despre situația lui Jordan Glynn:

"Așteptăm să primim verdictul final. Sincer mi-aș dori să fie declarat sănătos pentru că este exact genul de jucător care joacă cu sufletul. Ar aduce un plus de energie echipei. Cu el în teren vom avea mai multă agresivitate și dăruire."

19 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Antrenori
    Cand ii aud pe domnii astia antrenori cum fac ei pe "Gigi Duru" cand de fapt sunt de-o ipocrizie fara margini imi vine sa le retrag carnetele,ca oricum prea putin le merita...Pai bine mai nene,cand v-au fost aduse petarde de jucatori gen Floveurs ala sau Tasic voi nu erati acolo?Dupa 1-2 saptamani nu i-ati vazut ca sunt streetball-isti sau depasiti?Daca sunt streetball-isti dde ce ii mai folositi,ca rezultatele tot alea ar fi?Nu mai pun la socoteala ca in presezon parca faceati declaratii ca va fi echipa de mare spectacol a campionatului,nu?E mai cuviincios si intelept sa-ti faci curat in ograda decat sa te sui pe gard si sa cotcodacesti.

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Cineva
      care pune punctul pe i.Nu stiu de ce comentezi despre un tip pe care nu-l cunosti sau despre echipa in general.El era acolo sezonul trecut cand a pastrat echipa in Liga Nationala.Si nu cred ca i-a fost usor.

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    ..
    E tare cand observi lucruri, tragi concluzii si nu faci nimic cand de fapt tu esti primul implicat si care trebuie sa actioneze....exact ca politicienii

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      Bravo,Marsupialule,daca esti neutru esti obiectiv si m-ai completat cat se poate de corect.Omule probabil direct implicat,fie si doar emotional si a luat-o ca pe un afront in loc sa analizeze mai atent...Cel mai haios este ca ne-a si trantit un dislike in timp ce siesi si-a tras un like,unul big daca s-ar fi putut vedea...

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Gresit
      Nu el ti-a trantit dislike..... eu am fost.... la fel si lui!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      aha
      M-am linistit atunci,la tine e reflex pavlovian!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      lol
      Nu imi aduc aminte sa te fi jignit cu ceva dar daca atat poti nu am eu de ce sa cer mai mult! Faptul ca am vrut sa iti corectez o impresiee gresit nu inseamna ca trebuie sa afisezi o aroganta de doi bani si sa jignesti! oricum din cate vad colectionezi dislike dar lumea nu se oboseste sa te informeze sau sa iti ceara voie sa iti dea cu minus.....

      Asa ca lasa caramida ca se invineteste chieptul daca te tot bati cu ea si afiseaza mai putina aroganta si mai multa decenta deoarece atacul la persoana poate sa nasca doar atac la persoana!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      ......
      hell,iar provoci si apoi ''sari ca ars''!.....o luasi si tu p-aia cu ''caramida'',e la moda la Cluj?:))).....las-o naibii,ce-ti zise asa grav?.....altfel,n-avea niciun sens afirmatia ta cu dislike-ul!!!....e normal,cateodata sa avem pareri diferite!....accepta diversitatea!:)

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      teorii
      Ti-am spus de cateva luni bune ca nu te tine mantia de guru si cel putin in privinta mea sa nu te mai bagi in seama,iar cata vreme ai respectat asta,a fost bine!Exact cum ti-a spus-o Vladut in repetate randuri,cauti zazanie cu lumanarea iar cand ti-o iei te autovictimizezi si incepi cu celebrele tale teorii rasuflate.Intelege odata ca tu personal chiar nu interesezi pe nimeni

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      .....Vladut, tinere
      Te bagi ca musca-n lapte si te agiti mai rau ca un pecsi cu mentos... Si pentru ca sunteti mult prea ingramaditi sa pricepeti fara sa fiti tinuti de mana va traduc ce am vrut sa spun, ca pentru prosti:
      "Nu el ti-a trantit dislike..... eu am fost.... la fel si lui!" Inseamna ca omul nu a ajuns in asa hal de josnicie incat sa isi dea lui "like" si la fel cum i-am dat lui like asa am considerat ca trebuie sa ii dau lu` agitatu ala dislike sau altfel spus am considerat raspunsul lui ok si postu lu` agitatu` lu peste drept porcarie..... Chiar asa multa minte iti trebuie sa pricepi o simpla propozitie? Chiar asa greu ii sa pricepi care ii treaba cu like si dislike,votu nu ii secret..... Cat despre reflexe pavloviene ..... cred ca va caracterizeaza intru totu`, cum va raspund eu sau Meea sau Free62 sariti de parca ati calcat in oala de noapte si aveti dubii despre ce contine!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      ......
      Decat atat poti?
      DL. Micinic ce-o face in seara asta?
      Dl. Hell imi pare bine ca va dati arama pe fata!...o sa vada si ceilalti cine sunteti cu adevarat!
      Intr-adevar te-as promova pentru ultimul tau post!...tine-o tot asa!.....site-ul are de castigat!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    pfffff.....toti antrenorii ale caror echipe au pierdut etapa asta sunt ''nemultumiti de atitudinea jucatorilor''...:)))....astia saracii nici nu stiu cum sa-si mai ascunda neputinta!!!

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ce ghinion pe liga asta nationala ca nu antreneaza fanii olteni. Mai ales ca acuma au facut febra aia de 38 de grade cu care se lauda ei si au curaj. Faci o echipa de aia olteanasca asa la fire cu Vladut10 principal, Jojic secund(bate pe oricine cand trebuie)- Dzambic, Tudor, Popescu, Burlacu, Dragusin si faci o audienta...pam-pam:))

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    I-ai uitat pe ViSta,Bureau si Seals!....sau n-ai ajuns pana acolo!:)))....

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    Hell și Vladut10
    Întrucât disputa voastră a ajuns la niște limite pe care eu nu pot să le înțeleg am luat decizia de a vă bana pe amândoi. Îmi pare rău, sincer, dar se pare că nu aveți loc unul de celălalt.

    Am încercat să vorbesc frumos cu toți cei care accesează acest site, dar eu nu găsesc o cale de comunicare cu voi. Știu că eu sunt de vină pentru nivelul discuțiilor pe care le purtați. Înjurați-mă, abordați-mă pe facebook, pe unde puteți. Eu sunt vinovat, voi nu aveți nici cea mai mică vină.

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Decizie
      Decizie corecta din punctul meu de vedere, multumesc! Nu imi voi face alt cont chiar daca pot si stiu!!!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ettyus:

      ......
      Scuzata sa imi fie interventia dar nici cu posturile lui "Buzestii" nu imi este rusine.... la fel de inutile si provocatoare!

      cu 10 ani în urmă (15.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      vladut
      Sfintii sunt intotdeauna persecutati si oprimati!

      cu 10 ani în urmă (15.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!