Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „E un meci ca oricare altul”

Dan Oancia

Dan Oancia
01.11.2017

Fără victorie în actuala stagiune a Ligii Naţionale, BC Timba va încerca să-i oprească şirul de două victorii consecutive concitadinei BC SCM Timişoara. „Urşii” vin după un meci dezamagătior, contra lui Phoenix Galaţi, singurul rezultat pozitiv fiind calificarea în Final Eight-ul Cupei României.

Înaintea duelului de astăzi, ambii antrenori s-au plâns de programul încărcat pe care-l au echipele.

„Mai avem trei meciuri în șapte zile. Reprogramarea cu BCT, Dinamo și mergem la Sibiu, apoi intrăm în pauză. Sperăm să câștigăm meciurile pe care trebuie să le câștigăm. Să câștigăm cu Dinamo și să vedem la Sibiu în ce formă și condiție fizică vom ajunge. Apoi tragem linie, să vedem unde suntem. Pentru mine acest meci cu BCT e ca orice meci. Noi suntem pe drumul nostru. E un meci bun pentru orașul Timișoara. Noi știm unde suntem, știm ceea ce vrem. Primul meci (n.r. cu U BT Cluj) mai mult ne-a atârnat de gât, dând impresia că putem face valuri, ceea ce nu e cazul. Eu nu am crezut că sunt un surfer bun, am știut unde suntem. Putem juca mult mai bine ca și cu Galațiul asta e clar”, a specificat Bogdan Murărescu, citat de pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!