Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Este clar că putem câștiga"

Marius Petri

Marius Petri
25.02.2014

BC Timba înfruntă pe teren propriu pe Concordia Chiajna într-unul dintre cele mai echilibrate meciuri programate in etapa cu numărul 20 din Liga Națională. Fluierul de start al partidei se va da mâine (26.02) la ora 19:15, duelul disputându-se în sala "Constantin Jude".

Antrenorul echipei gazdă, Bogdan Murărescu, vede această înfruntare ca pe o ocazie de a bifa a treia victorie stagională. Într-un scurt interviu acordat site-ului TotalBaschet, acesta a declarat:

Ce așteptări aveți de la meciul cu Chiajna?

Mă aștept la un meci echilibrat contra Concordiei. Sper să reușim un joc bun și să câștigăm. Este clar că putem câștiga acest joc, avem o șansă bună și jucătorii mei sunt conștienți de acest lucru.

Considerați că aveți o revanșă de luat după înfrângerea din tur?

Se poate spune și acest lucru, însă cel mai important este că jucam acasă cu o echipă oarecum asemănătoare nouă și asta ne obligă să ne gândim la o victorie. Nu ne va fi ușor, avem doi jucători accidentați destul de grav, Popa și Csender. Aceștia probabil nu vor juca, însă sunt convins că ceilalți componenți ai lotului pot compensa aceste absențe importante.

Credeți că plecările lui Vuletic și Petrovic se vor transforma într-un avantaj considerabil pentru Timba?

Este clar că cei doi baschetbaliști însemnau enorm pentru Chiajna, însă au venit Petkovic, Balmuș și din câte am auzit eu și un american la Concordia. Vom vedea pe teren ce înseamnă acest lucru. 

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!