Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Nu avem nimic de pierdut”

Marius Petri

Marius Petri
31.01.2014

După ce au înregistrat a doua victorie din acest sezon în deplasarea de la Constanța, Timba Timișoara va întâlni una dintre cele mai importante echipe ale campionatului, CSM Oradea. Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 18:00 și va conta pentru etapa a XVI-a din actualul sezon al Ligii Naționale. În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul gazdelor, Bogdan Murărescu, a afirmat că este mulțumit de faptul că elevii săi arată o creștere în evoluții și speră ca aceștia să continue și în meciul cu Oradea:

“Sper să reușim să punem probleme cât mai mari, nu avem nimic de pierdut. Dacă va fi necesar, vom intra și în rotație, îmi doresc să acord minute tuturor jucătorilor, însă și ei trebuie să le merite. În funcție de evoluțiile de până acum și de felul în care se vor pregăti în continuare vor primi sau nu timpul de joc necesar.

Oradea vine după două înfrângeri, mă gândesc că nu iau un calcul un insucces aici. Noi nu cred că le-am permis adversarilor noștri să înscrie foarte ușor atâta timp cât am reușit să menținem posesia mingii și să nu facem greșeli copilăreși care să le permită adversarilor să înscrie pe contraatac. După părerea mea, avem o apărare cât de cât bună pe atac pe pozițional și suferim la recuperarea ofensivă, pentru că există o diferență de forță. Practic, noi așa pierdem majoritatea meciurilor, însă în ultimul timp am mai redus din aceste greșeli.

Este important că se vede un progres real al jucătorilor la fiecare meci. Cred că suntem pe un drum bun, se văd rezultatele muncii noastre și îmi doresc o continuitate pentru meciul cu Oradea.”

După ce în acest sezon au debutat Robert Medgyesy și Ovidiu Udrea, Casian Todorov este un nou junior pe care Murărescu îl pregătește pentru primele minute pe prima scenă baschetbalistică a României. În ceea ce-l privește pe acesta, antrenorul Timbei a declarat:

”El nu va fi pe foaia de joc mâine, însă e un jucător tânăr, acum începe să se integreze. În opinia mea, este un baschetbalist foarte talentat și chiar îl apreciez pentru că muncește și își dorește.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!