Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Nu ne permitem să tratăm un joc ca și cum nu am avea șanse”

Dan Oancia

Dan Oancia
06.02.2015

BC Timba Timișoara va da piept cu echipa campioană en-titre în LNBM, CSU Asesoft Ploiești, care vine în orașul de pe Bega cu moralul ridicat, după victoria în fața liderului de la Steaua București. „Urșii”, care pornesc cu șansa a doua în jocul de mâine, vin tot după o victorie, în fieful Universității Cluj-Napoca.

Starea e bună, am avut o săptămân bună. Ne-am antrenat luni și marți seara, de obicei noi luni și marți nu avem antrenamente seara pentru că joacă seara de la ora 8 de la Primărie, de la Poliție, nu știu, și noi o echipă din prima ligă nu prea avem loc în programul săii. Pentru noi ar fi cele mai importante zile de antrenament, dar ne obișnuim, pentru că ani de zile nu am reușit să ne antrenăm. Pentru că BC Timișoara a fost plecată ne-am antrenat pe pozițiile lor și am mai pus la punct anumite lucruri… Starea mentală e bună pentru jocurile care urmează”, a declarat Bogdan Murărescu, potrivit sport9.ro

Meciul e foarte greu, ne gândim să facem un joc bun în primul rând și să avem determinarea necesară pentru a sta în joc și a încerca. Nu ne permitem să tratăm un joc ca și cum nu am avea șanse. Există și trebuie să ne agățăm de ele. Suntem conștienți de valoarea adversarului, dar situația în care suntem nu ne permitem să nu dăm tot ce avem. Chiar am avut o discuție cu toți jucătorii și le-am spus că pentru mine nu contează cu cine jucăm, cred că am arătat în multe meciuri că în momentul în care jucăm ce trebuie putem câștiga în fața oricărui adversar. Într-adevăr Asesoft e din altă ligă să spunem așa, dar nu putem pleca cu gândul că vom pierde din start”, a conchis „Muri”.

Jocul dintre BC Timba Timișoara și CSU Asesoft Ploiești va avea loc sâmbătă, de la ora 20, în sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!