Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Nu știu cam câți jucători au crezut în șansa noastră, iar din punctul astă de vedere sunt foarte supărat de modul în care am tratat întâlnirea"

Dan Oancia

Dan Oancia
10.01.2015

BC Timba Timișoara a fost oprită din drumul către accesul în Final Four-ul Cupei României de către BCM U Pitești, în sferturile de finală ale competiției. „Urșii” au pierdut în dublă manșă, prima dată pe teren propriu, la 10 puncte diferență, pentru ca în retur să cedeze la doar 4 puncte, după ce au avut și -19 pe parcursul sfertului al treilea.

Antrenorul Timba, Bogdan Murărescu, s-a arătat dezamăgit la finalul partidei de modul în care jucătorii săi au tratat șansele de a întoarce diferența de 10 puncte. „În primul rând aș vrea să felicit echipa din Pitești pentru accederea în Final Four-ul Cupei României. Au fost mai buni în această dublă manșă. Trebuie să acceptăm înfrângerea. În meciul din această seară am plecat cu un moral mai scăzut după înfrângerea de acasă. Cred că acolo am pierdut șansele noastre de a merge mai departe. Astăzi nu știu cam câți jucători au crezut în șansa noastră, iar din punctul astă de vedere sunt foarte supărat de modul în care am tratat întâlnirea. Am început bine ca și intensitate, dar pe parcurs am slăbit ritmul. În formula în care am fost astăzi, fără Glazyrin e foarte greu. Suntem dominați în primul rând la recuperare”, a precizat „Muri”.

Murărescu are speranțe în ceea ce privește returul din LNBF, atunci când, cel mai probabil va putea conta și pe ucraineanul Glazyrin. „Vom vedea în meciul din Liga Națională când îl vom avea pe Glazyrin, cum vom reuși să ne împerechem, pentru că așa ne este foarte greu să ne împerechem om la om. Sunt sigur că lucrurile se vor schimba când îl vom avea și pe el. Per total, între noi și Pitești a fost o diferență mare, dar în meciul tur au avut doar 2-3 minute mai bune care au decis soarta jocului. Oricum, am plecat cu șansa a doua”, a conchis Bogdan Murărescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!