Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Sper să profităm de avantajele noastre”

Marius Petri

Marius Petri
25.11.2013

BC Timba va înfrunta în această seară pe parchetul sălii „Constantin Jude” pe Gaz Metan Mediaș. Deși sunt afectați de probleme financiare, bănățenii speră să întrerupă șirul de înfrângeri contra medieșenilor, care vin după un eșec suferit miercuri în EuroChallenge. Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul „urșilor”, Bogdan Murărescu, a declarat:

„Gaz Metan nu e în cea mai bună formă, nu a avut un start de sezon bun. Au doar două victorii, cu una mai mult decât noi. Dar într-adevăr, e o echipă puternică, în cupele europene au jucat foarte bine, au pierdut în prelungiri primul meci. Sper să reuşim să facem un joc bun, să profităm de avantajele noastre. Nu sunt multe, dar avem câteva.

Toţi jucătorii sunt apţi din punct de vedere fizic. Şi mental cred că stăm mai bine, suntem în creştere faţă de perioada precedentă, e o creştere vizibilă. Normal că avem nevoie de mult timp pentru a reuşi să punem la punct problemele pe care le avem, dar jucătorii muncesc şi acest lucru se vede şi în evoluţiile noastre. La Craiova am practicat un joc bun, dar am pierdut în 4-5 minute care au făcut diferenţa, din experienţă până la urmă.

Având în vedere situaţia, e greu să mă gândesc la întăriri, cu jucătorii aceştia mă gândesc să facem lucruri bune şi speranţe sunt. Chiar sunt convins că vom câştiga în retur mai mult decât jocurile cu Chiajna şi Farul Constanţa. Mă aştept să mai facem o victorie-două mai surprinzătoare.”

Partida va începe la ora 18:00 și nu va fi televizată. Accesul spectatorilor este gratuit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!