Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Va fi un meci diferit ca cel din tur"

Dan Oancia

Dan Oancia
30.01.2015

BC Timba Timişoara va susţine mâine jocul din deplasarea de la „U” Cluj-Napoca, partida contând pentru etapa a XVII-a din LNBM. „Urșii” vin după patru înfrângeri consecutive, dintre care trei contra celor de la BCM U Pitești, iar una împotriva concitadinei BC Timișoara. De partea cealaltă, „U” Cluj-Napoca are doar înfrângeri pe linie, 15, fiind ocupanta ultimei poziții a clasamentului

„Partida de mâine este total diferită de cea din tur. Să nu uităm că și ei au 7 străini în lot. Nu mai sunt aceeași din prima parte. Noi avem ca variantă doar victoria, nu putem să ne gândim că vom pleca de la Cluj fără ea. Va fi foarte dificil. Cel mai probabil că îl vom folosi și pe Terrell Vinson, cel care a venit în locul lui Glazyrin”, a declarat Bogdan Murărescu. Galben-negrii au doar victorii în fața adversarilor de mâine, cele două echipe întâlnindu-se de trei ori până acum.

În jocul din tur, BC Timba Timișoara s-a impus la 40 de puncte diferență, scor 94-54. „Atmosfera este foarte bună în cadrul lotului. Am avut pauză pentru că am stat etapa trecută și sper să nu ne afecteze foarte mult. Posibil să ne fi prins bine, dar vom vedea mâine. Săptămâna trecută a fost cam dificilă pentru că nu am făcut prea multe antrenamente. Au fost mulți fie accidentați, fie răciți” , a spus Bogdan Murărescu.

Terrell Vinson este așteptat să debuteze mâine

Terrrell Vinson a evoluat ultima dată în liga secundă din Spania, la Forca Lleida, în sezonul 2013-2014. În 26 de jocuri, a strâns medii de 9,7 puncte pe meci, evoluând cca. 20 de minute în fiecare joc, cu un procentaj de peste 50% la aruncările din acțiune.  În 132 de partide pentru Universitatea din Massachusetts, a avut o medie de puncte apropiată de cea din Spania, 9,6 puncte, înscriind un total de peste 1200 de puncte.

Baschetbalistul american provine din Maryland, Baltimore, are cu puțin peste 2 metri și cântărește 100 de kilograme, evoluând pe pozițiile 3 și 4.

Partida de mâine va începe de la ora 18.30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!