Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Vreau să le dau o şansă jucătorilor care au muncit pentru promovare"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.06.2012

foto: Darius Petru

Timba nu stă să savureze prea mult bucuria promovării în Divizia A. Clubul timişorean a început deja să pregătească viitorul sezon. "Urşii" caută deja jucători străini, dar şi români, însă nu uită şi de artizanii promovării. Bănăţenii vor să aducă câţiva jucători străini, printre care se va regăsi cel puţin un american şi un sârb. Tehnicianul Bogdan Murărescu vrea însă doar jucători de calitate şi nu unii care să umple locurile din teren. Mai mult, el caută baschetbalişti care să se plieze pe filosofia sa de joc. Nu uită însă şi de jucătorii autohtoni.

Eu îmi doresc să dăm o şansă jucătorilor români. Cu străinii, în prima fază vom merge pe un strict necesar pentru a vedea cum stăm. Pentru mine nu e important să aduc jucători străini doar pentru că sunt străini. Pentru mine e important să fie buni şi într-adevăr să facă diferenţa. Nu ştiu exact câţi vom aduce pentru că depinde de buget şi de discuţiile cu jucătorii.

Antrenorul Bogdan Murărescu vrea să păstreze lotul cu care a reuşit accederea în prima ligă şi spune că vrea să le dea o şansă tuturor jucătorilor actuali, ca o răsplată pentru munca depusă.

Îmi doresc ca jucătorii pe care îi avem acum şi care au muncit pentru performanţa asta să îşi primească şansa lor pentru a demonstra dacă pot sau nu să facă faţă în Divizia A. Eu cred că avem jucători cu experienţă care pot să facă faţă în prima liga, la un anumit nivel.

Timba are în acest moment în lot doar români. Timişorenii caută străini care au mai juat în România în trecut, dar şi alţii aflaţi la prima experienţă în campionatul nostru. "Urşii" spun că în cazul în care e posibil, ar putea apela şi la jucători care vor părăsi concitadina BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!