Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Penciu trece la CSM Târgu Jiu

Bogdan Penciu trece la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu l-a transferat pe Bogdan Penciu de la Rapid București, sportivul în vârstă de 21 de ani urmând să petreacă stagiunea 2022/2023 în Gorj.

Penciu, înalt de 2.03 metri, este jucător de poziția 4 și a prins în sezonul precedent 22 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin alături de Rapid, cele mai multe de când a făcut pasul la nivel de seniori. El a avut medii de 1.0 puncte, 0.7 recuperări, 0.2 pase decisive și 35% procentaj la aruncările de la distanță.

Anterior, Bogdan Penciu a jucat în LNBM pentru SCM Timișoara între 2017 și 2019, respectiv pentru CSU Știința București în Liga 1 în sezonul 2020/2021.

Baschetbalistul s-a regăsit în lotul României la U16 pentru Europeanul din 2017, la U18 pentru Europeanul din 2018 și în lotul U20 pentru European Challengers de anul trecut.

Pe lângă Penciu, CSM Târgu Jiu a anunțat azi (06.07) prelungirea înțelegerii cu Andrei Bărăgan. El și-a făcut debutul în LNBM alături de gorjeni în 2021/2022, cu medii de 0.3 puncte și 0.4 recuperări în 7 partide.

CSM Târgu Jiu îi are în acest moment sub contract, pe lângă Penciu și Bărăgan, pe Porter Troupe, Andrei Gheorghe, Camil Berculescu și Alexandru Berca.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!