Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popa, prestație de excepție împotriva lui CSA Steaua București

Bogdan Popa, prestație de excepție împotriva lui CSA Steaua București

Astăzi, 13 decembrie, SCM Timișoara s-a duelat cu CSA Steaua București într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa antrenată de Dragan Petricevic s-a impus cu scorul de 84-79, după o confruntare foarte echilibrată.

Unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor a fost Bogdan Popa. Românul din lotul bănățenilor s-a aflat pe teren timp de 23 de minute și a adunat 15 puncte, 3 capace, 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție. Popa a aruncat foarte bine de la distanță, având un procentaj de 62% (5/8), și a terminat cu un indice al eficienței de +18.

De partea cealaltă, Radu Vîrnă a evoluat foarte bine. Căpitanul Stelei a arătat mult curaj în ofensivă și a contabilizat 12 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție și un capac. Vîrnă a obținut patru faulturi și a avut tot +18 la capitolul eficienței.

De asemenea, Mirel Dragoste a fost decisiv pentru SCM Timișoara. Fundașul naționalei României a transformat două libere pe final de partidă, asigurând victoria echipei sale. În aproape 19 minute, Dragoste a înregistrat 9 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice al eficienței de +8.

Felul cum au evoluat acești tineri români nu poate decât să ne bucure și să ne facă să sperăm că baschetbaliștii autohtoni, dacă primesc minute, pot să evolueze și să învețe de la coechipierii lor mai experimentați.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!