Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "Am jucat cu inima şi de asta am suntem unde suntem"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.12.2011

Realizator al unui double-double, Bogdan Popescu a comentat victoria formaţiei sale în disputa cu CSU Sibiu. Jucătorul timişorenilor a spus că meciul a fost unul foarte dificil pentru echipa sa şi că oaspeţii alcătuiesc o formaţie de top.

Nu mă aşteptam să fie aşa de greu. Am văzut meciul lor cu Asesoft şi nu credeam că va fi atât de greu. Sunt foarte bine pregătiţi, au jucat acum 3 zile şi au venit aici şi au jucat în 6 oameni timp de 40 de minute. Ne-am antrenat, ne-am pregătit pentru acel pressing al lor foarte agresiv care nu e neapărat foarte greu de trecut şi cred că am fi câştigat la 10-15 puncte dacă nu pierdem multe mingi prin acel pressing.

Extrema timişorenilor a precizat la final ce anume a făcut diferenţa în derbyţul dintre Timişoara şi Sibiu.

Publicul şi inima. Fiecare s-a dăruit enorm de mult. Nu e o mare diferenţă între noi şi ei. Poate sunt mai atletici, dar echipele sunt egale valoric. Noi am jucat cu inima şi de asta suntem unde suntem.

Popescu a încheiat jocul cu 19 puncte şi 13 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    felicitari ambelor echipe
    Aseara s-a jucat baschet adevarat, a fost o placere sa urmaresc partida, cinste invingatorilor, onoare invinsilor....asta o spune un sibian care a fost prezent la cele doua finale castigate de CSU in 95 si 99 si care se bucura pentru felul in care evolueaza echipa actuala. Jos palaria pentru devotamentul si daruirea aratata in acest campionat. Intr-adevar...dupa multi ani simtim ca avem o echipa. Multumim Wisseh, Austin, Kearse, Riley, Craciun, Khartchenkov si celorlalti jucatori precum si stafului tehnic. Declaratia lui Bogdan Popescu confirma daca mai este nevoie ca CSU se afla pe un drum bun.

    cu 12 ani în urmă (11.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!