Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "Am pierdut în faţa unei echipe cert mai bune decât a noastră"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
14.11.2012

foto: BC Timisoara (Facebook)

BC Timişoara a cedat marţi seara în etapa a II-a a EuroChallenge în deplasare cu EWE Baskets Oldenburg, 67-84. Fost jucător al echipei germane, Bogdan Popescu a comentat rezultatul final pentru pagina oficială de facebook a clubului bănăţean.

Pentru mine a fost minunat să mă întorc la Oldenburg. Am rămas cu amintiri frumoase, iubesc oraşul, sala şi pe toţi cei de aici. Am pierdut în faţa unei echipe cert mai bune decât a noastră. Ne-a dominat pe faza defensivă şi a arătat ca o formatie închegată. Scopul nostru este să ne clasăm pe locul secund în grupă, dar va fi foarte greu. Va trebui să jucăm mult mai bine în următoarele meciuri de acasă şi să avem şansă.

BC Timişoara joacă etapa viitoare acasă cu Szolnok (Ungaria).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!