Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "Clujul e o echipă de temut, iar pe noi creşte presiunea!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.10.2012

BC Timişoara se pregăteşte pentru duelul de duminică seara, pe teren propriu, cu U Mobitelco Cluj-Napoca. Ardelenii sunt neînvinşi în acest campionat, iar partida se anunţă una foarte dificilă pentru gazde. Timişoara a suferit miercuri la Tg-Jiu primul eşec stagional, în faţa Energiei.

Acum, timişorenii se gândesc doar la jocul împotriva fostei campioane. Chiar dacă au eliminat Clujul în semifinale anul trecut, Bogdan Popescu vorbeşte despre o cu totul nouă echipă a lui "U", una care este deja de temut. Pe banca ardelenilor a fost instalat fostul său antrenor de la Steaua, Niksa Bavceciv, un tehnician pe care Popescu îl laudă.

Toată lumea a zis că echipa din Cluj nu are bani, că nu se vor bate acolo sus, dar și-au făcut o echipă foarte puternică. Sunt foarte buni în dueluri 1 la 1 dar antrenorul antrenorul Niksa Bavcevic i-a făcut să joace împreună foarte bine și sunt o echipă de temut. (sursa: tmpress.ro)

În acelaşi timp, jucătorul Leilor din Banat se aşteaptă la un duel foarte greu cu ardelenii, mai ales că lupta la vârf e şi mai ascuţită în acest sezon. 

Noi trebuie să câștigăm toate meciurile de acasă și să învingem în deplasare acolo unde se poate. Poate dacă veneam cu 3 victorii eram o idee mai relaxați, dar acuma presiunea crește, iar meciul de acasă cu Clujul trebuie câștigat. (sursa: tmpress.ro)

BC Timişoara şi U Mobitelco se vor duela duminică, de la ora 20:00, în sala C. Jude. Partida va fi transmisă de Digisport 3.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!