Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Dacă îi luăm uşor, vom avea foarte mari probleme cu ei”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
17.04.2012

Miercuri şi Joi, 18-19 aprilie, în Arena de Baschet din Bucureşti au loc următoarele două partide ale sferturilor, între CSM Bucureşti şi BC Timişoara. Înainte de aceste confruntări, Bogdan Popescu a declarat pentru banatsport.ro va fi o dezamăgire totală pentru sezonul lor dacă vor pierde cel puţin un meci.

„Va fi o dezamăgire totală pentru sezonul nostru dacă vom pierde un meci sau două acolo, sperăm să învingem şi să terminăm seria la Bucureşti. În primul rând trebuie să dăm 150%, asta e cel mai important, în faza play-off-ului nu mai contează cât de bine dai un cârlig sau faci tactica, aici trebuie jucat cu inima şi poate unele mici chichiţe vor face diferenţa. Trebuie să muncim, dacă îi luăm uşor vom avea foarte mari probleme cu ei. Nici un meci nu seamănă cu altul. Ce a fost am uitat, am avut un sezon regulat extraordinar, dar acum s-a şters cu buretele, începem de la 0-0 practic. Singurul avantaj pe care-l au e că joacă acasă dar am câştigat acolo, suntem obişnuiţi cu sala, nu se crează o presiune ca la noi din partea publicului. Important e să câştigăm primul meci, atunci presiunea va fi pe ei şi nu ştiu dacă vor mai vrea să vină aici la meciul 5.”

Partida este programată cu începere de la ora 18.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!