Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu, din nou la înălţime

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
28.10.2013

Bogdan

Bogdan Popescu, pare să fie cel mai în formă jucător al celor de la SCM U Craiova. El a fost cel mai bun marcator şi cel mai eficient jucător din tabăra doljenilor în eşecul de pe terenul Energiei Rovinari, scor 76-85.

Sportivul originar din Bucureşti a petrecut pe parchet 33 de minute, perioadă în care a totallizat 8/12 la două puncte şi 6/10 la aruncările libere. Bogdan a încheiat partida cu 22  puncte, la care a adăugat şi 7 recuperări (2 ofensive), pentru un indice de 18 in dreptul eficienţei. Jucătorul în vârstă de 35 de ani are o linie statistică de 16.6 puncte şi 8.4 recuperări după doar cinci etape scurse din actualul sezon.

În acest moment Bogdan Popescu, pare să fie cel mai în formă component al lotului pregătit de Andelko Mandic, acesta find un om de bază pentru echipa din Bănie. Prin prisma jocului bun făcut de Bogdan în acest debut de campionat, bucureşteanul demonstrează încă o dată că poate să evolueze la cel mai înalt nivel, în ciuda vârstei de 35 ani.

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Popi
    Bogdan face un sezon de senzatie la Craiova,pacat ca nu e sustinut in evolutii de ceilalti!
    In poza alaturata e trecut ''+'' si ''-'' din acest moment al Craiovei ,2 jucatori cu evolutii total diferite:Bogdan si Nemanja!...frumos ar fi fost sa fie ''incadrat'' si Mandic incurajandu-l pe Maric sa arunce de la 3 puncte....0/4,0/5.....ultimele ''reusite'' zonale ale lui Nemanja in ultimele 2 jocuri!.....din pacate pentru Craiova nu e suficient sa se apere bine,trebuie s-o mai bage si in ate!

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    fara suparare
    Bogdan se potiveste stilului ofensiv - agresiv de joc al Craiovei,gen Dzambic, nu vreau sa va simtiti atacati...Maric are pur si simplu alt stil, mai potrivit lui Achim , de aceea se incadra mai bine la Oradea

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      fara
      De data asta sunt total de acord cu tine.

      cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Achim
    Cristi te contrazice prin politica de transferuri pe care a facut-o in vara asta!:)))....veniri,plecari!....te rog sa te gandesti cine a venit in locul lui Maric si Topchov!:)))...eu i-am vazut pe inlocuitori pe ''viu'' si am vazut altceva decat spui tu!:)

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    maric
    maric e un jucator de extreme... ori face un meci bun ori il face praf. cale de mijloc nu exista la el. face aparare foarte buna si poate da pase foarte utile, dar exista momente/meciuri cand pur si simplu se incapataneaza sa tina de minge si devine dead end al atacurilor.
    acelasi lucru se intampla si cu pesic. singurele pase pe care le dadea pesic erau catre topchov.

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    corect
    nu te contrazic, acum incearca sa schimbe cate ceva, dar dupa cum ai vazut si la echipa lui , asa ca si la alte echipe angrenajul nou nu merge ca uns, cred ca se va ajunge spre primavara pana se vor regla, fara exceptie toate echipele au facut schimbari majore si isi cauta inca directia

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!