Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Este un meci foarte greu, pe care ne dorim mult să-l câștigăm”

Dan Oancia

Dan Oancia
18.10.2014

Dacă se exclude jocul din etapa a doua, când baschetbaliștii de la BC Timișoara au fost considerați ca fiind oaspeții întâlnirii cu Timba, desfășurată în sala „Constantin Jude”, se poate spune că echipa lui Dragan Petricevic se află la primul meci cu adevărat în deplasare. Energia Târgu Jiu va fi adversara de sâmbătă a grupării de pe Bega. Gorjenii au disputat până acum un singură partidă, în prima etapă, când au cedat pe teren propriu contra SCM U Craiova.

Această dispută din etapa a treia îi va pune față-n față pe trei dintre componenții echipei naționale a României de 3x3, Bogdan Popescu de la BC Timișoara, respectiv Cătălin Vlaicu și Vasile Ștefan de la Energia Târgu Jiu. Bogdan Popescu, care în trecut a fost și pe la echipa din Gorj, este conștient că se află în fața unui meci foarte dificil. ”Este un meci foarte greu, pe care ne dorim mult să-l câștigăm. Eu am jucat și la Târgu Jiu, știu rivalitatea cu Timișoara. E un meci de încărcătură, să sperăm că și Zlatko va fi la 100%. Una peste alta, orice victorie, cu atât mai mult în deplasare, va fi extraordinară, ar aduce un plus echipei. Trebuie să câștigăm, mergem acolo foarte concentrați. Am făcut și vizionare video, știm ce ne așteaptă”, a declarat Popescu înaintea meciului contra Energiei Târgu Jiu.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Târgu-Jiu”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!