Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "Nu este un sentiment mai urât decât să pierzi în faţa proprilor suporteri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2011


Popescu a fost cel mai bun sportiv al echipei sale în partida cu BC Mureş

Miercuri seară fromaţia BC Mureş Târgu Mureş a produs surpriza izbutind să învingă BC Timişoara chiar la ea acasă, întrerupându-i seria de 12 victorii consecutive. La capătul unui meci extrem de echilibrat tabela indica scorul de 83-79 în favoarea mureşenilor care au administrat bănăţenilor prima înfrângere pe teren propriu.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Bogdan Popescu autor a 24 de puncte şi 4 recuperări. Acesta a declarat pentru bctimişoara.ro că au întâlnit o echipă cu un alt fel de joc faţă de meciurile desfăşurate la începutul campionatului. De asemenea Popescu afirmă că este mulţumit de parcursul de până acum al echipei sale şi îşi doreşte foarte mult acel tricou "cu steagul României".

Nu este un sentiment mai urât pentru un sportiv decât să piardă în fața propriilor suporteri. Am întâlnit o echipă bună, cu o altă mentalitate şi un alt joc față de meciul din cupă. Când înfrunţi un astfel de adversar trebuie să dai 110 la sută ca să câştigi. Este o înfrângere foarte dureroasă pentru mine: în loc să ma gândesc la sărbători, mă voi gândi la acest joc vreme de câteva zile. Per general, am avut un tur de campionat bun: dacă cineva îmi spunea înaintea primei etape că în tur vom obţine 13 victorii şi vom suferi doar două înfrângeri, nu l-aş fi crezut. Eu nu am tricoul acela de campion cu steagul României decât la nivel de juniori, dacă aş reuşi să-l iau la Timişoara, ar fi extraordinar!

După 15 etape BC Timişoara se situează pe primul loc în Divizia A masculină de baschet.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Mireval :

    ....
    niciun maghiar in loturile nationale ale Romaniei la toate sporturile, doar asa ca sa se simta cu adevarat discriminati.

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mofa :

    loturi
    LOL. mai documenteaza-te un pic. daca vrei da-mi o adresa de mail si iti trimit o lista cu sportivii de etnie maghiara care evolueaza pentru Romania. Vei fi surprins...

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    re: Mireval
    Totusi, postul tau ce legatura are cu cele scrise mai sus ?! Trecand peste intentiile tale, la care nu voi raspunde, si cred ca toti cei de aici au mai multa minte si nu vor lua in considerare incercarea ta, tin sa-ti reamintesc faptul ca ai probleme serioase in ceea ce priveste cunostintele tale legate de loturile nationale. Inainte sa postezi, mai bine documenteaza-te, nu de alta, dar te faci de ras.

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!