Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: ”Nu i-am putut face față lui Louis Darby”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
19.10.2012

Energia Rovinari a izbutit un rezultat pozitiv în cea de-a 3-a etapă a Ligii I, impunându-se pe teren propriu în fața celor de la BC Timișoara. Gorjenii și au adjudecat victoria cu scorul de 90 la 89 într-un meci care a necesitat o repriză de prelungiri.

La capătul meciului, TotalBaschet a stat de vorbă cu pivotul timișorean, Bogdan Popescu care a admis faptul că înfrângerea reprezintă un pas înapoi pentru echipa sa.

A fost un meci foarte greu, mai ales că Timișoara nu a câștigat niciodată aici. Am venit motivați la Tg-Jiu, toată săptămâna ne-am antrenat special pentru meciul acesta. Știam că va fi foarte greu. Marea diferență s-a făcut la recuperări, unde Energia a fost peste noi, cu toate că nu au avut atât de mulți oameni înalți la fel ca și noi. Așa cum a spus și antrenorul în vestiare, ei și-au dorit mai mult victoria și asta a influențat jocul.

A fost o întâmplare nefericită, iar noi nu am reușit să arătăm ceea ce avem de arătat. Așa a fost să fie până la urmă. Meciurile din deplasare sunt mult mai dificile. Aici (n.r. Tg-Jiu) publicul apus și presiune asupra noastră.

Autor a 10 puncte și numai 4 recuperări, jucătorul român l-a remarcat pe fostul său coechipier Louis Darby ca fiind cel care ”a tras echipa după el”.

Louis Darby a făcut într-adevăr un meci mare. Sincer, nu cred că i-am putut face față. De obicei, ne așteptăm la meciuri în genul acestuia în care unul dintre adversarii noștri să facă totul, restul să nu facă nimic, iar noi să câștigăm. De data aceasta a fost ceva mai mult. Louis a reușit să impulsioneze echipa, ceilalți au luptat alături de el și au izbutit un rezultat pozitiv.

În încheiere, acesta a subliniat faptul că obiectivul grupării bănățene este finala și că pentru a atinge acest nivel este nevoie de multă muncă.

Noi avem obiect finala sau accederea în primele 4 echipe cel puțin. Acesta este pentru noi pas înapoi, dar trebuie să ne revenim pentru că duminică vom juca împotriva Clujului și suntem obligați să câștigăm. Repet, meciurile din deplasare sunt unele foarte dificile, iar cu cât câștigi mai multe, cu atât mai bine. Pentru noi rămâne același obiectiv, nu se schimbă nimic. Avem foarte multe meciuri în față, e un sezon foarte lung.

4 comentarii la aceasta stire:
  • flight :

    david steffel
    nici dupa ce i a rup nasul lui steffel si nu a mai putut juca ...nu si a mai dorit victoria

    cu 11 ani în urmă (19.10.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    DAVID STEFFEL
    Ba , popescule , tot taran ai ramas ! Daca in urmatorul meci ti-ar rupe un adversar nasul si ti-ar umfla ochii ce-ai zice ? Joaca tata baschet ca uneori arati ca stii ... dar prostia din capul tau probabil este permanenta !

    cu 11 ani în urmă (19.10.2012) Raspunde
  • observator :

    steffel
    Din pacate agresivitatea excesiva se manifesata la unii jucatori printre care si Bogdan Popescu,pacat,NU SE FACE ASA CEVA nimanui chiar daca este asa zis adversar.Sunt convinsa ca nu ai vrut acest lucru,DAR ar fi bine,sa-ti controlezi impulsurile agresive,intrucat la un moment dat TOATE SE INTORC IMPOTRIVA NOASTRA adica cu ce mana dam cu aceea PRIMIM.Cred ca a obtine o victorie pentru echipa ta sau chiar pentru tine personal, nu este necesar sa folosesti toate mijloacele,(AGRESIVE).Refacere rapida ii doresc lui David S. si rezolvarea problemelor agresive lui Bogdan.

    cu 11 ani în urmă (19.10.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    DAVID STEFFEL
    Umariti jucatorul David Steffel ! Pe teren este un GENTLEMAN si cu toate astea este dedicat echipei lui , are executii deosebite si elegante pentru un pivot ! Este un OM deosebit ! Numai cine il cunoaste il poate aprecia ... de aceea va sfatuiesc sa-l urmariti ! SANATATE , DAVID ! Targu-Jiu te iubeste si te respecta!

    cu 11 ani în urmă (19.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!