Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "Şi noi şi Energia tragem cu dinţii de puncte"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.03.2012

BC Timişoara şi Energia Rovinari se vor întâlni joi, într-o partidă restantă din Divizia A. Cele două formaţii vor duce un adevărat duel pentru punctele puse în joc. Timişorenii vor să se distanţeze în fruntea clasamentului, iar Energia joacă cu cuţitul la os pentru a prinde un loc în primele opt. Asta anticipează şi Bogdan Popescu, unul dintre liderii alb-violeţilor.

Acum orice meci e important pentru că se face diferenţa între echipe. Noi vrem să terminăm pe primul loc şi să aducem cât mai multe meciuri la Timişoara. Ei sunt pregătiţi. Trag cu dinţii de locul 8. Diferenţa dintre echipe nu e mare, chiar dacă ei au avut nişte probleme. Va fi un meci foarte echilibrat. Scopul lor e să prindă play-off-ul, deci va fi un meci foarte important pentru ei. Noi trebuie însă să câştigăm obligat. Ne gândim să învingem ca să punem 2 puncte în plus în clasament.

Partida va avea loc joi, de la ora 19:00.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!