Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "Timişoara vrea acum să scotă capul şi să fie cea mai bună!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
30.03.2012

Oricând ar fi fost acest meci, era la fel de important. Mai ales că acum sunt într-o formă extraordinară. Au câştigat 11 meciuri la rând şi alături de Mediaş sunt principalii noştrii contracandidaţi la primul loc. Nu mai sunt echipa din tur. Au o altă mentalitate, alţi jucători şi altă încredere în ei. Cepulis, Tica şi Hargrove joacă foarte bine şi aşa au ajuns de pe locul 10 până unde sunt acum.

Noi ne dorim primul loc ca să avem mai multe meciuri acasă în play-off. Asta e cel mai important, dar mai e şi concurenţa dintre noi şi Ploieşti. Ei sunt sinonimul succesului în baschetul din România. Au câştigat 70 de mii de titluri şi au fost cei mai buni. Dar Timişoara vrea acum să scotă capul şi să fie cea mai bună. Trebuie să îi batem pe ei ca să fim noi mai buni.

Presiunea e pe ambele echipe. Noi ne dorim primul loc şi suntem în faţa propriilor suporteri care ştiţi cât de mult iubesc baschetul. Dar şi ei vor să fie pe primul loc ca să joace mai multe meciuri la Brazi în play-off, unde e foarte greu să câştigi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!