Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Stăncuţ la cea mai bună prestaţie stagională

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.03.2014

Stancut

Bogdan Stăncuţ a realizat cea mai bună prestaţie stagională. Acest lucru s-a consemnat în meciul pierdut de Chiajna, la Mediaş, scor 95-84. Încleştarea a făcut parte din etapa a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

În 28;44 minute, Stăncuţ a avut 4/6 la aruncările de două puncte, 2/6 la cele de la trei puncte, respectiv 5/5 la linia de pedeapsă, pentru un total de 19 puncte. El a adăugat 7 recuperări, o pasă decisivă şi 3 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 18.

Baschetbalistul român a fost liderul echipei la recuperări defensive.

În 24 de jocuri, Stăncuţ a înregistrat medii de 9.3 puncte, 3.4 recuperări, 0.8 pase decisive, o intercepţie şi 2.3 posesii pierdute, pentru 5 la eficienţă. El are procentaje de 41% la două puncte, 25% la trei puncte şi 71.9% la linia de pedeapsă.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!