Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibârnă:”Meciul împotriva craiovei va fi unul foarte greu”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.09.2011

În cursul zilei de mâine, 18.09, CS Otopeni va disputa primul meci din turul inaugural al Cupei Romaniei în compania celor de la SCM Craiova. Meciul va avea loc la sala ”Ion Constantinescu” din Craiova cu începerea orei 18.00, partida fiind transmisă prin intermediul TVR3.

 Proaspăt revenit la formația de lângă aeroport, după un sezon petrecut alături de Steaua Turabo, Bogdan Țibârnă a răspuns întrebărilor totalbaschet.ro arătându-se optimist în ceea ce privește meciul de mâine.

Va fi un meci foarte greu pentru care ne-am pregătit serios deoarece Cupa României e o competiție foarte importantă pentru noi. Ne dorim să ajungem cât mai departe. După părerea mea avem un lot mai valoros și mai omogen acestea fiind principalele atuuri ale noastre. 

 

Întrebat cum apreciază valoare adversarei de mâine, acesta a răspuns:

 Despre echipă Craiovei nu pot sa spun prea multe deoarece și-au schimbat mulți jucători vara aceasta și este abia începutul sezonului, deci nu știm foarte multe despre ei. 


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!