Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Ţibîrnă: "Am oferte concrete de la Cluj-Napoca şi Otopeni"

totalbaschet.ro,

totalbaschet.ro,
21.06.2011

Bogdan Ţibîrnă este unul dintre cei mai de perspectivă tineri jucători pe care România îi are în acest moment. Pivotul în vârstă de 20 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane la CS Otopeni şi CSA Steaua Turabo Bucureşti. Sezonul trecut Ţibîrnă a jucat în 24 de meciuri alături de formaţia din Capitală, având medii de 3 puncte şi 2 recuperări în aproximativ 8 minute petrecute pe teren.

Cel mai bună performanţă a înregistrat-o în partida din tur împotriva grupării CSU Cuadripol Braşov. Atunci, sportivul ce măsoară 2.08m, a marcat 17 puncte şi a recuperat 8 mingi pentru un index de 20 de unităţi la capitolul eficienţă. De asemenea, Ţibîrnă a cucerit titlul de Campion Naţional alături de echipa U20 a Stelei Bucureşti, fiind desemnat MVP-ul competiţiei.

Înaintea deplasării în cantonamentul de la Piteşti al lotului naţional U20, Bogdan Ţibîrnă a răspuns întrebărilor venite din partea noastră, afirmând faptul că este curtat de către echipele U Mobitelco Cluj-Napoca şi CS Otopeni. Nu în ultimul rând, sportivul originar din Iaşi a spus că mai are de primit 5 salarii restante din partea grupării militare.

Încă nu am hotărât ce voi face la anul. Teoretic mai am contract valabil pe un an cu Steaua Bucureşti, însă mai am de primit de la club 5 salarii restante. Până acum, am primit oferte concrete de la Cluj-Napoca şi Otopeni. Nu m-a sunat nimeni de la Oradea sau de la alte echipe. Am timp să mă decid, mai mult ca sigur voi lua o hotărâre după Campionatul European.
M-a deranjat situaţia de la Steaua însă ce pot să fac, rămâne să vad dacă îmi voi primi banii. Domnul Niculescu ne-a promis la toţi că ne dă banii până în august însă până atunci mai trebuie să treacă o lună şi ceva.

Bogdan Ţibîrnă va participa alături de selecţionata României, în perioada 14-24 iulie, la Campionatul European U20 - Divizia B ce se va desfăşura la Sarajevo, în Bosnia şi Herţegovina.

Foto: bcsteaua.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • tricugaby12 :

    Hai acasa!
    Tu sti ca ai o a doua casa la noi.Te asteptam si sper sa facem treaba buna anul asta.Aici sti ca esti inconjurat numai de prieteni.Succes la lot si sa ne vedem cat mai curand.
    La gandurile mele subscriu To , Ciuli ,Misu si multi altii.

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • tibirna_geo@yahoo.com :

    hai acaSA
    LA OTOPENI

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    Ar fi bine!
    Eu cred ca este un transfer bun, in cazul in care se adevereste, iar jucatorul semneaza. Este un jucator tanar, de valoare, cu calitati, care deja are ceva meciuri "in picioare" chiar si in Eurochallenge, ceea ce este foarte bine, un atuu extraordinar pentru acest jucator. Sper, sincer, ca acest jucator sa ajunga la Cluj, pentru ca echipa sa se improspateze pentru ca sa poate apara titlul castigat in acest sezon, iar in cupele europene, oricare ar fi Eurocup sau Challenge sa faca o figura frumoasa!

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • tibirna_geo@yahoo.com :

    da corect
    are colegi la lot de la cluj care pe viitor pot forma un nucleu asa ca haide u

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    motive
    ce motive ar avea tibarna sa joace intr-o echipa noua? as raspunde: sa joace cat mai multe minute pe teren, sa evolueze, sa fie platit corespunzator valorii lui, sa fie intr-un colectiv armonios si daca nu ii sunt indeplinite asteparile sa aiba posibilitatea de a se transfera cat mai rapid. analizand cum au fost folositi jucatorii de varsta lui in echipele diviziei a in campionat, ii urez sa faca alegerea care sa i se potriveasca.

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!