Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibîrnă: "Cu puțin noroc am triumfat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.10.2012

bogdan tibirnaCSM Oradea a câștigat partida din prima etapă a campionatului contra formației BCM U Pitești cu scorul de 69-66, la finalul unui joc decis de aruncarea din ultima secundă a lui Ivan Stefanovic.

La finalul acestei întâlniri, Bogdan Țibîrnă, pivotul celor de la CSM Oradea a acordat un scurt interviu site-ului nostru.

Bogdan, cum ți s-a părut această partidă?
A fost un meci foarte greu. Ne așteptam să fie așa, am pregătit această partidă toată saptamana, antrenorul a studiat bine adversarul și asta ne-a ajutat mult, iar la final poate și cu puțin noroc, am triumfat.

Ce părere ai despre BCM U Pitești?
Piteștiul are o echipă foarte bună, a bătut campioana în SuperCupă și după parerea mea va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat.

Cum vezi partida cu Dinamo din etapa viitoare?
M-a surprins rezultatul de la Cluj. Mă așteptam la o diferență mai mare de scor în favoarea celor de la Cluj însă aceasta este o dovadă în plus că trebuie să tratăm meciul cu Dinamo cu maximă seriozitate și să intrăm pe teren motivați pentru a nu avea probleme.

În 20 de minute de joc contra Piteștiului, Țibîrnă a avut 3/4 la aruncările de 2 puncte și 4/4 la aruncările de la linia de pedeapsă pentru un total de 10 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!