Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibîrnă: „Întâlnim o altă favorită la titlu, însă rămân la părerea că putem să câștigăm”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.10.2015

Pivotul formației CSM-U Oradea, Bogdan Țibîrnă, a avut o evoluție decisivă etapa trecută, atunci când bihorenii s-au impus la Târgu Mureș cu 85-76. Sportivul a terminat cu 20 de puncte și 6 recuperări, fiind cel mai bun om al Oradiei în fieful celor de la BC Mureș. Acum, trupa lui Cristi Achim va da piept cu o nouă formație puternică, U-Banca Transilvania

Bogdan Țibîrnă a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre debutul în forță al echipei sale în acest sezon, Oradea fiind la această oră singura formație din campionat fără eșec înregistrat. 

„Avem un început de campionat dificil, cu un program complicat. Noi abordăm fiecare meci cu scopul de a câștiga și până acum am reușit să facem acest lucru. Meciurile cu Steaua și Mureș au fost foarte grele, dar noi am demonstrat că avem valoare și ne putem bate de la egal la egal cu acești adversari. Am reușit să câștigăm împotriva principalei favorite la titlu, respectiv pe terenul vicecampioanei. Echipa noastră are mulți jucători noi în acest sezon și e normal să ne ia ceva timp până să ne sudăm. Cred că va mai dura puțin acest lucru, dar sunt de părere că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Bogdan, citat de site-ul oficial al clubului. 

Baschetbalistul pregătit de Cristian Achim a prefațat confruntarea cu cei de la U-Banca Transilvania Cluj, una dintre principalele favorite la titlu în opinia centrului orădean. 

„Întâlnim o altă favorită la titlu. Este o echipă valoroasă, însă rămân la părerea că putem să câștigăm. Am demonstrat deja că în actuala structură putem să învingem pe oricine. Sunt încrezător că vom avea parte de sprijinul publicului orădean și am convingerea că vom avea o sală plină, care să ne împingă spre victorie”, a adăugat Țibîrnă. 

În final, pivotul roș-albaștrilor a vorbit și despre situația din întrecerea masculină, respectiv despre ceea ce ar trebui să facă echipa sa pentru a rămâne pe același făgaș. 

„Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Va trebui să abordăm fiecare meci cu maxim de seriozitate și la sfârșit vom vedea unde ne situăm. Cred că putem să pierdem toate meciurile dacă nu le tratăm cu seriozitate. Toate echipele din Liga Națională au capacitatea să învingă pe oricine în acest campionat. Sunt de părere că dacă nu ne pregătim cum se cuvine și nu suntem atenți la ce avem de făcut putem să fim încurcați de orice adversar. Este datoria noastră să ne pregătim și să tratăm fiecare meci cu maxim de seriozitate și responsabilitate”, a concluzionat Bogdan Țibîrnă.

Confruntarea dintre CSM-U Oradea și U-Banca Transilvania Cluj se dispută azi în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, cu începere de la ora 17:00. Meciul dintre cele două formații va fi transmis în direct de DigiSport 4. 

*Foto: Roby Boros (Facebook CSM-U Oradea)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!