Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Ţibîrnă: "Oradea este un club serios şi doresc să lucrez cu domnul Achim"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.12.2011

CSM Oradea a dat lovitura pe piaţa transferurilor obţinând semnătura lui Bogdan Ţibîrnă în detrimentul altor cluburi precum CSU Ploieşti, "U" Mobitelco Cluj-Napoca, BC Mureş Târgu Mureş sau CSU Sibiu. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a semnat un contract valabil pe un an şi jumatate şi se va alătura lotului, cel mai probabil la începutul lunii ianuarie.

Mai citiţi şi:

Ce a câștigat CSM Oradea prin transferul lui Țibîrnă

Total Baschet a luat legătura cu jucătorul de origine ieşeană care ne-a vorbit despre alegerea făcută şi despre ce aşteptări are de la clubul bihorean. Ţibîrnă afirmă că seriozitatea clubului a fost unul dintre aspectele care l-au determinat să ia această decizie. De asemenea Bogdan are încredere că la Oradea "totul va fi bine". Întregul interviu vi-l redăm în cele ce urmează.

De ce ai ales Oradea ?

Pentru că am mai lucrat înainte cu domnul Achim şi m-am înţeles foarte bine cu el. Am vorbit atât cu domnul Sere cât şi cu domnul Achim, care mi-au vorbit foarte frumos. Am înţeles că e un club foarte serios, asta de la alţi jucători şi acest lucru m-a determinat să aleg Oradea.

Însă cu o seară înainte erai ca şi al Piteştiului ...

Nu eram al Piteştiului. Încă nu luasem o decizie.

Ce te-a determinat să alegi Oradea în detrimentul altor echipe ?

După cum am spus, sunt un club serios şi aş vrea să lucrez cu domnul Achim.

Să înţelegem că eşti de părere că la Oradea este cel mai bun mediu pentru performanţă ?

Nu ştiu cum e la celelalte cluburi, dar am încredere că la Oradea va fi foarte bine

A contat şi partea financiară ?

Nu neaparat pentru că am primit oferte financiare mai mari decât Oradea, însă nu le-am ales. Acest aspect nu presupune faptul că am ales doar din punct de vedere financiar.

La ce te aştepti de la Oradea ?

Aştept să încep antrenamentele, să mă integrez în echipă. Dacă voi munci şi voi arăta la antrenamente ce pot sunt sigur că voi primi minutele care le merit. Ştiu şi sunt conştient că nu voi putea primi minutele care le primeam la Otopeni.

Oradea este acum pe locul 2. Unde o vezi la finalul sezonului ?

Suntem pe locul doi trebuie să terminăm acolo sau să ne batem chiar pentru locul 1. Trebuie să prindem cel puţin semifinalele.

Când te vei alătura lotului ?

Încă nu am vorbit ceva clar însă cred că după anul nou. Eu am început de prin iunie pregătirea şi acum iau o scurtă pauză că am nevoie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!