Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Ţibîrnă: “Sper că cei de aici sunt mulţumiţi de evoluţiile mele”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
04.04.2012

Miercuri 04 aprilie, în cadrul ultimei etape din acest sezon, se întâlnesc în Arena de Baschet CSM Oradea şi CS Dinamo, partida fiind programată cu începere de la ora 18.00. Înainte de această confruntare, redacţia totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Bogdan Ţibîrnă, pivotul orădenilor, care ne-a declarat că teoretic meciul va fi unul uşor, însă trebuie să intre motivaţi încă de la început.

“Teoretic ar trebui să fie un meci fără prea mari probleme pentru noi, însă trebuie să începem meciul serios, să îl tratăm cu seriozitate şi să decidem câştigătoarea cât mai repede. Cum am mai spus, teoretic este un meci uşor, dar asta depinde doar de noi, dacă intrăm motivaţi şi serioşi. Nu ar trebui să avem probleme, chiar daca nu mai au niciun străin în lot, românii rămaşi nu au ce pierde şi vor da totul. Probabil experienţa şi superioritatea noastră sub panou ar trebui să facă diferenţa.”

Referitor la sezonul ce în curând se va încheia, acesta declarat :

“A fost un retur bun după părerea mea, însă se putea mai bine, poate la meciurile cu Cluj şi Timisoara de acasă, când am pierdut la 2 sau 3 puncte. Cu aceste victorii eram pe locul 2 sau chiar 1, ceea ce ar fi fost o performanţă foarte bună pentru noi. Chiar mă bucur de decizia pe care am luat-o în pauza dintre tur şi retur, de a veni aici. Am fost primit foarte bine de colegi, suporteri , de toată lumea şi ţin să le mulţumesc pentru asta. Eu am încercat să ajut echipa cât am putut şi am dat 100% la fiecare meci şi sper că cei de aici sunt mulţumiţi de evoluţiile mele. Odată cu trecerea timpului sper să cresc în evoluţii şi experienţă şi să-mi ajut echipa şi mai mult.”

Bogdan Ţibîrnă are o mede de 9,9 puncte/meci, 5,2 recuperări/meci, 0.5 pase decisive/ meci, pentru un coeficient de eficienţă de 11,9.

Sursă foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!