Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Grubisic: ”Sunt prieten cu cei de la Timișoara, dar voi da peste 100% ca să câștig”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
06.03.2011

Bojan Grubisic, care a jucat două sezoane la Timișoara, câștigând Cupa României cu ”leii” în 2010, spune că a menținut o relație strânsă cu foștii coechipieri de pe Bega, pe care îi avertizează însă înaintea partidei de astăzi că vor pierde la Pitești. Pivotul de 2.12 a ajuns în Trivale în pauza de iarnă, după ce în prima parte a sezonului a evoluat în Serbia la KK Cacak.

Am petrecut doi ani frumoşi la Elba pe care nu o să-i uit niciodată, băieţii de la Timişoara sunt prietenii mei, vorbim aproape zilnic, dar sunt profesionist, acum echipa mea este BCM U Piteşti şi o să dau mai mult de 100% pentru a obţine victoria. Va fi un meci dificil, extrem de important pentru calculele ambelor echipe în vederea calificării în play-off. Ştiu că ei vin să câştige, dar trebuie să-i dezamăgesc, lucrurile nu vor sta cum vor ei. Jucăm foarte bine acasă şi nu avem de gând să ne oprim acum. Cu fanii în spatele nostru, suntem favoriţi.

Grubisic e convins că echipa sa se va califica în play-off, neavând motive să-și facă griji după ultimele rezultate. Piteştenii au avut un parcurs bun în retur, înregistrând cinci victorii şi trei înfrângeri, din care doar una pe teren propriu, în faţa vicecampioanei "U" Mobitelco.

În a doua parte a sezonului am jucat un baschet bun, dar am avut şi ghinion, am pierdut câteva meciuri în ultimele minute sau chiar în prelungiri. Dacă vom menţine acest nivel, sunt convins că vom ajunge în play-off, singura întrebare este de pe ce loc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!