Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Radetic nu rămâne la Pitești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.10.2012

Bojan Radetic, pivotul sârb venit la BCM U Pitești de curând, nu a fost păstrat în lotul formației pregătite de către Tudor Costescu. Motivul acestei rupturi este de natură financiară.

Sportivul în vârstă de 24 ani, ce a început sezonul precedent alături de Steaua Roșie Belgrad, măsoară 2.03 metri și evoluează pe pozițiile 4-5. El ar fi fost al 7-lea jucător străin din lotul lui BCM U Pitești.

Așadar, se rezolvă și dilema efectivului de jucători străini cu care va juca Piteștiul în prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Rămâne însă de văzut dacă argeșenii vor putea să facă față în doar șase jucători străini provocării de a participa în întrecerea internă, dar și în cupele europene, acolo unde vor da piept cu două echipe din Belgia și una din Franța.

Costescu îi are la dispoziție pe următorii jucători străini: Donte Gennie, Pankracije Barac, Slobodan Popovic, Marcel Jones, Drasko Albijanic și Damien Kinloch. Cu acești jucători și alături de contingentul de români, BCM U Pitești a câștigat SuperCupa României pe 21 septembrie anul curent.

Foto: BCM U Pitești (FaceBook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    nu cred
    nu cred ca au fost probleme de natura financiara. pur si simplu Radetic era la un nivel destul de slab acum, greoi, imobil si mana nesigura la aruncare. la turneul de la Pitesti a fost incercat, insa a marcat foarte putin si nu s-a remarcat la combinatii cu restul lotului

    cu 11 ani în urmă (05.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!