Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Radetic s-a înțeles cu liderul Ligii Adriatice!

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.01.2013

Bojan Radetic, jucător care a efectuat pregătirea din presezon alături de BCM U Pitești va fi legitimat de Igokea Aleksandrovac, liderul la zi al Ligii Adriatice. Informația a fost publicată pe site-ul internațional de știri din baschet, sportando.net. Interesant este că argeșenii nu l-au ținut pe baschetbalistul ex-iugoslav în lot în condițiile în care avea șase jucători străini sub contract.

Trebuie notat că Radetic a jucat pentru Steaua Roșie Belgrad, sub comanda lui Svetislav Pesic în sezonul 2011/12, însă a suferit o gravă accidentare la genunchi care i-a scurtat sezonul. La startul acestui sezon, când s-a pregătit alături de BCM U Pitești, Radetic se afla la revenirea după operație și după o absență îndelungată de pe parchet.

Originar din Banja Luka, jucătorul de 2.03 metrei ce evoluează pe pozițiile 3-4 și are 24 ani a mai jucat pentru FMP Zeleznik, Borac Cacak și Steaua Roșie Belgrad. După ce a părăsit-o pe BCM U Pitești, Radetic a jucat în Suedia pentru Stockholm White Eagles, unde a avut medii de 5.8 puncte și 1.7 recuperări în 17.2 minute pe meci. El a bifat șase prezențe pentru formația clasată actualmente a 10-a în liga suedeză.

Ikogea este liderul autoritar al actualei ediții a Ligii Adriatice, având 15-3 la general, cu trei victorii mai mult decât orice altă echipă.

Citiți și

Bojan Radetic nu rămâne la Pitești 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!