Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Botond Laszlofy: „Dedic victoria cu Craiova fiului meu cel mic”

totalbaschet.ro, Foto: Halmágyi Zsolt

totalbaschet.ro, Foto: Halmágyi Zsolt
25.02.2011

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a părăsit ultima treaptă a clasamentului, după victoria din meciul restanță de la Craiova, ce a avut loc joi seară, scor 77-79. În urma acestui rezultat, ciucanii au obținut două victorii în actualul sezon, având cu una mai mult decât CSU Cuadripol Brașov, ultima clasată în Divizia A. Cei mai buni jucători ai învingătorilor au fost Hannah autor a 28 de puncte, respectiv Coleman cu 22 de puncte. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tehnicianul harghitean care a vorbit despre meciul de la Craiova, dar și despre întâlnirea de la Târgu Jiu, din cadul etapei următoare. De asemenea Botond Laszlofy a dedicat această victorie fiului său mai mic, Zsolt Laszlofy, ce a decedat luna aceasta.

Meciul a fost foarte tensionat, s-au înregistrat multe greșeli, dar la până la urmă victoria ne-a surâs. Am ratat nepermis de mult de la linia de libere. Dacă aveam procentajul nostru obișnuit, puteam câștiga fără probleme la o diferență de 12-15 puncte. Echipa din Craiova a avut, în continuare, probleme de efectiv, dar s-au mobilizat exemplar pentru acest meci. Noi nu am prins o zi tocmai bună, dar din fericire apărarea a funcționat mai bine, iar dăriurea, voința de a câștiga și constanța timp de 40 de minute ne-au adus victoria mult dorită. Așa în glumă am putea să trimitem o scrisoare federației în care să specificăm că dorim ca meciurile noastre rămase din retur să fie reprogramate toate, nu de alta, dar dăm un randament mult mai bun la aceste meciuri :).

Nivelul de joc nu a fost unul deosebit, dar e mai bine să ai asemenea meciuri și să câștigi, decât să joci bine și să pierzi la diferențe mici.
Toată echipa merită felicitări, dar trebuie să menționez, că Clevin Hannah și Yamene Coleman au avut prestații excelente în această seară, fără care nu am fi putut obține victoria, victorie pe care o dedic fiului meu cel mic Zsolt Laszlofy - Odihneștete în pace, puiule.

Referitor la meciul cu Energia, sperăm să facem o figură cât mai frumoasă și acolo, mai ales că meciul se transmite în direct de către postul TVR 3. Avem un moral foarte ridicat după această victorie și orice se poate întâmpla la Târgu Jiu.

Echipa redacțională a site-ului totalbaschet.ro transmite, pe această cale, condoleanţe familiei îndurerate pentru pierderea suferită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!