Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branden Aughburns este noul pivot al lui CSM Ploiești

Branden Aughburns este noul pivot al lui CSM Ploiești

CSM Ploiești a obținut sâmbătă, 15 octombrie, prima victorie din noua stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gruparea lui Mihai Popa a câștigat cu 103 la 45 în fața lui CSM Miercurea Ciuc.

La duelul cu harghitenii, pe banca galben-albaștrilor a putut fi observat un jucător înalt, neechipat, care stătea lângă Mihailo Sekulovic. Identitatea acestui baschetbalist a fost dezvăluită astăzi, 17 octombrie.

Este vorba de Branden Aughburns, noul pivot al lui CSM Ploiești, care îl va înlocui chiar pe Sekulovic, jucător ce s-a accidentat la genunchiul stâng și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Aughburns este un sportiv în vârstă de 26 de ani, de 2,06 metri, care a absolvit Holy Family University în 2020. În cei doi ani petrecuți în divizia secundă a NCAA, acesta a înregistrat următoarele medii: 16.0 puncte și 8.3 recuperări.

Tot în 2020, Aughburns a semnat în Georgia, la BC MIA Academy Tbilisi, unde și-a început cariera de baschetbalist profesionist. În următorul sezon, a evoluat pentru Swans Gmunden, în Austria, iar la începutul acestei stagiuni a semnat în Marea Britanie, la Newcastle Eagles.

Aughburns a jucat doar două meciuri în liga britanică și a strâns 2.0 puncte și 5.0 recuperări.

Pentru CSM Ploiești urmează duelul cu CSM Târgu Mureș din etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!