Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Brown: „A fost o oportunitate grozavă să jucăm în fața unui număr atât de mare de fani”

Brandon Brown: „A fost o oportunitate grozavă să jucăm în fața unui număr atât de mare de fani”

U-BT Cluj a reușit o victorie excelentă în primul meci al seriei cu MHP Riesen Ludwigsburg, scor 76-73, în sferturile de finală ale Basketball Champions League.

Într-un interviu acordat pe Look Sport, Brandon Brown, unul dintre artizanii victoriei, a vorbit despre unitatea grupului în vestiar:

„În primul rând vine din interiorul acestui vestiar. Am fost împreună întregul sezon și am reușit să ne sprijinim unii pe alții, să ne responsabilizăm unii pe alții, fiecare jucător a făcut un pas în față în funcție de meci. Privește și atmosfera, am avut 10.000 de fani la acest meci. Le mulțumesc că au venit și cu siguranță ne-au ajutat să obținem victoria.”

Întrebat de sprijinul primit din partea suporterilor, americanul a ținut să le mulțumească acestora pentru prezență:

„Sprijinul a fost grozav, chiar și când jucăm în deplasare avem parte de fani. Nu pot să le mulțumesc îndeajuns, a fost o oportunitate grozavă să jucăm în fața atâtor de mulți spectatori. Într-un mediu ca acesta, a fost fun și le mulțumesc că au venit la meci”.  

Brown a strâns în meciul cu Riesen 12 puncte și 7 pase decisive. În actuala stagiune din BCL, Brandon are medii de 14,9 puncte, 5,7 pase decisive, 1,6 intercepții cu un indice al eficienței de +15.

Meciul 2 al seriei U-BT – Riesen se joacă în Germania, pe 13 aprilie.

*foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!