Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Brown, după debut: „Nu sunt mulțumit de evoluția mea”

Brandon Brown, după debut: „Nu sunt mulțumit de evoluția mea”

U-BT Cluj-Napoca a reușit în seara asta o nouă victorie la scor în Liga Națională. Elevii lui Mihai Silvășan au învins-o pe CS Dinamo București la o diferență de 22 de puncte, 82-60, după un joc controlat de la un capăt la altul.

Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” a consemnat și debutul lui Brandon Brown pentru ardeleni. Fundașul american a jucat bine, mai ales în primul sfert, și a adunat 9 puncte, 6 pase decisive și 4 intercepții în aproape 26 de minute petrecute pe teren.

A fost entuziasmant. Sunt cu adevărat fericit că am jucat în fața fanilor și de-abia aștept să evoluez în BTarena. A fost un meci bun de debut pentru mine. Mă bucur că am câștigat și că am primit oportunitatea de a juca și de a încerca să îmi regăsesc ritmul. Eu sunt cel mai dur critic al meu. Nu sunt mulțumit de evoluția mea, însă sunt fericit că am învins. Continuăm să muncim și vom reveni la antrenamente duminică”, a declarat Brown pentru Baschet.ro.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a vorbit despre perioada lungă de recuperare și despre felul cum s-a simțit în ultimele luni.

Am fost foarte dezamăgit. Am ajuns aici și m-am accidentat după doar o săptămână. A fost dificil să îi văd pe coechipierii mei jucând în Basketball Champions League, calificându-se în grupe, câștigând primele două meciuri de campionat și SuperCupa. M-am simțit deconectat de echipă, ca și cum nu mi-aș face partea. A fost nevoie să mă analizez și să mă concentrez pe ceea ce puteam face și, anume, procesul meu de recuperare.

Revenit pe teren, Brown este pregătit să își ajute echipa cu tot ce este nevoie.

Luăm fiecare meci pe rând. Avem așteptări mari atât pentru campionat, cât și pentru Champions League și cea mai bună metodă e să ne concentrăm pe fiecare meci și pe fiecare antrenament.

Miercuri, 27 octombrie, U-BT Cluj-Napoca se deplasează pe terenul lui SCM U Craiova pentru o restanță din etapa secundă.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    De-abia astept sa-l vad in Champions League impotriva lui Hapoel Holon
    A avut un inceput bun de campionat , sa vedem cum va evolua in etapele urmatoare

    cu 2 ani în urmă (23.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!