Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Fields:”Am plecat de bunăvoie de la Energia Rovinari”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
29.12.2011

Americanul s-a aflat la cea de-a doua experiență peste ocean, după ce în sezonul precedent a ieșit campion al Marocului

Energia Rovinari s-a despărțit în cursul săptămânii trecute de trei dintre cei șase stranieri componenți ai echipei, printre care și de Brandon Fields.   

Imediat după meciul împotriva Politehncii Iași, tehnicianul plav, Slobodan Nikolic a anunțat plecarea americanului pe motiv că aceasta nu s-a ridicat așteptărilor dorite în ciuda salariului său, care afirma antrenorul sârb, era unu din cele mai mari.    

Contactat de site-ul TotalBaschet, americanul originar din Dallas, Texas a infrimat spusele lui Nikolic senior, declarând că a fost dorința sa de-a părăsi echipa, vorbind de asemenea și despre perioada petrecută în România.   

Care a fost cauza pentru care ai părăsit echipă Energiei Rovinari?  

Știu că antrenorul a spus că m-a înlăturat de la echipă din cauza că salariul meu era prea mare, dar acest lucru nu este adevărat. Eu am părăsit echipa Energiei pentru că nu mă înțelegeam cu antrenorul și am simțit nevoia de o schimbare și astfel am plecat de bunăvoie.    

Ce a însemnat pentru tine timpul petrecut în România?  

A fost o experiență frumoasă, iar România mi-a plăcut foarte mult, la fel și campionatul românesc. M-am înțeles foarte bine cu coechipierii mei și organizarea a fost foarte bună, însă nu am fost de acord cu majoritatea deciziilor pe care antrenorul le lua.    

Ți-ai fi dorit să continui în campionatul românesc?  

Mi-aș fi dorit să mai rămân în România, dar chiar și așa, am învățat ceva din ce am trăit aici.    

Regreți decizia de-a părăsi echipa din Tg-Jiu?  

Nu regret deloc plecarea mea de la Energia. Sunt mulțumit de decizia pe care am făcut-o și tot ceea ce fac acum este să privesc în viitor.    

Ce vei face din partea a doua a sezonului competițional?   

Nu m-am decis unde voi evolua din partea a două a campionatului. Acum, încerc să mă bucur de timpul petrecut alături de familia mea.    

De-alungul evoluției sale pe prima scenă baschetbalistică din România, Brandon Fields a inregsitrat medii de 13 puncte, 3.7 recuperări și 3 pase decisive, pentru un coeficient de 11.9 în dreptul eficienței.   

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Multumim
    Multumim si lui Brandon si lui Robert (Giles ) pentru ce au facut pentru echipa.
    Mult succes pe mai departe!

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    salariu mare
    Eu stiu pe cineva care s-ar putea sa aiba salariul mai mare decat a lui Brandon dar joaca mult mai slab decat toata echipa. Si joaca conducator de joc. Pe el nu-l vezi musiu?

    cu 12 ani în urmă (31.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!