Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Randolph: „Cu siguranță am devenit un jucător mai bun evoluând aici”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
02.04.2019

SCM Timișoara s-a impus luni, 1 aprilie, în fața lui BCM U FC Argeș Pitești într-un meci ce a contat pentru etapa a 9-a din Grupa Roșie. Bănățenii au dominat partida de la început până la final, marcând nu mai puțin de 67 de puncte în primele 20 de minute.

Brandon Randolph a contribuit la rezultatul obținut de echipa sa cu 20 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Imediat după încheierea jocului, sportivul american și-a spus părerea despre confruntarea cu trupa antrenată de Florin Nini.

În momentul în care echipa noastră începe să facă un joc bun din punct de vedere ofensiv suntem foarte greu de oprit. Repriza a doua am început-o mult mai slab. Dar până la urmă baschetul este un joc de run-uri iar adversarii noștri au reușit un astfel de run. Noi am fost capabili să îl oprim devreme și am răspuns cu un parțial al nostru, reușind să obținem victoria.”

În continuare, Randolph a prefațat duelul cu SCM U Craiova din playoff-ul Ligii Naționale și a dat detalii despre impresiile pe care România și implicit această ligă le-a lăsat asupra sa.

Da, cu siguranță va fi dificil. Craiova este o echipă bună și noi am întâmpinat greutăți împotriva lor în trecut. Știm ceea ce va trebui să facem împotriva lor și cu siguranță vom fi pregătiți. Eu, personal, dar și colegii mei de-abia așteptăm confruntarea cu ei. Mă simt bine. Baschetul este bun, jucăm împotriva unor formații bune în fiecare seară. În fiecare seară în care jucăm nu putem să ne relaxăm ci trebuie să practicăm cel mai bun joc al nostru și acesta este un lucru care îmi place la această ligă, la România. Fiecare seară va fi dificilă. Există jucători cu diferite talente în această ligă prin urmare în fiecare seară trebuie să îți schimbi jocul, defensiva și ofensiva. Cu siguranță am devenit un jucător mai bun evoluând aici.”

După victoria cu 100-84 în fața lui BCM U Pitești, echipa din vestul țării s-a asigurat că va încheia acest sezon pe una dintre pozițiile 4 sau 5. În următoarea etapă, SCM Timișoara va avea un duel cu SCM U Craiova care va clarifica definitiv situația clasamentului.

*foto: Erik Geiger/tmsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!